برخورد خونین قطار با سوزنبان راهآهن خراسان
حوادث رکنا: مرگ عباس طرقی، کارگر سوزنبان راهآهن خراسان، بر اثر برخورد با قطار در ایستگاه باری مطهری مشهد، بار دیگر توجهها را به اهمیت ایمنی کارگران پیمانکاری و شرایط کار در راهآهن جلب کرد؛ تحقیق درباره علت حادثه توسط کمیسیون سوانح راهآهن آغاز شده است.

به گزارش رکنا، منابع کارگری از وقوع یک حادثه تلخ برای یکی از کارگران راهآهن خراسان خبر دادهاند. عباس طرقی، یکی از کارکنان این بخش، در روزهای اخیر بر اثر برخورد با واگن قطار جان خود را از دست داده است.
جزئیات حادثه و محل وقوع
به گفته همکاران وی، این کارگر فقید در سمت «سوزنبان» و تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکاری مشغول فعالیت در ایستگاه باری راهآهن مطهری بوده است؛ ایستگاهی که در فاصلهای حدود ۵۰ کیلومتری از شهر مشهد واقع شده است.
بررسی علت حادثه
بر اساس گزارشات منتشره، کمیسیون سوانح راهآهن برای روشن شدن علت وقوع این حادثه، در حال انجام بررسیهای دقیق است. هنوز جزئیات بیشتری در این خصوص اعلام نشده است.
-
سمبوسه کم کالری به روش آبادانی ها + فیلم
ارسال نظر