قتل مرد جوان با شمشیر  در خیابان دماوند تهران / تحقیقات جنایی از نیمه شب گذشته آغاز شد + فیلم

به گزارش اختصاصی خبرنگار رکنا، ساعت 12 نیمه‌شب 4 خردادماه، پلیس در جریان قتل مردی جوان در محدوده خیابان دماوند، روی پل امام علی تهران قرار گرفت. 

مأموران بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و با جسد مردی مواجه شدند که از ناحیه گردن به‌شدت زخمی شده و بر اثر خونریزی جان باخته بود.

در محل حادثه، یک خودروی KMC متعلق به مقتول نیز مشاهده شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که این جنایت پس از درگیری مقتول با چند نفر رخ داده است. به گفته شاهدان، راکبان سه دستگاه موتورسیکلت به راننده این خودرو حمله کرده و با شمشیر به گردن او ضربه وارد کرده‌اند.

با دستور بازپرس ویژه قتل، جسد برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد. تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران برای کشف زوایای پنهان این پرونده و شناسایی عاملان این جنایت ادامه دارد.

پلیس از شهروندانی که اطلاعاتی درباره این حادثه دارند، درخواست کرده است که برای روشن شدن ابعاد این جنایت با مقامات مربوطه همکاری کنند.

  • نگاهی به کارخانه مجید مظفری، ستاره درخشان «جوکر خانوادگی»/ سرکشی مجید خان و کیفیت و اصالت ایرانی

اخبار تاپ حوادث

وبگردی