افشای جزئیات ربودن یک روحانی در ایرانشهر با استفاده از فیلم‌های دوربین مداربسته

به گزارش رکنا، حجت‌الاسلام علی حیدری ظهر سه‌شنبه، جزئیات حادثه آدم‌ربایی صبح امروز در ایرانشهر را تشریح کرد و گفت: بر اساس تصاویر ثبت‌شده توسط دوربین‌های مداربسته حوزه علمیه ایرانشهر، ساعت ۶:۵۰ صبح امروز خودروی یکی از روحانیون از خیابان پاستور به سمت حوزه علمیه واقع در خیابان نور حرکت می‌کند. به محض توقف خودرو و پیاده شدن این روحانی، دو فرد مسلح به سمت او یورش می‌برند. این روحانی تلاش می‌کند از محل فرار کند، اما دو فرد دیگر از پشت به وی حمله‌ور شده و او را با صورت به زمین می‌کوبند.

وی افزود: یکی از مهاجمان که لباس مشکی به تن داشته، با قنداق اسلحه به شیشه خودروی این روحانی ضربه می‌زند و شیشه را می‌شکند.

حجت‌الاسلام حیدری در ادامه تصریح کرد: لازم به ذکر است که چند شب پیش نیز یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ مشکوک مقابل منزل این روحانی توقف کرده و در حال مراقبت از محل بوده است. بلافاصله شماره پلاک این خودرو به نیروهای امنیتی گزارش داده شد.

 

  • خلافی 40 میلیونی و سنگین علی صادقی که 140 صفحه شد / عمو رشید در چارپایه هم دست بردار علی نیست+ ویدئو

وبگردی