رسوایی خاخام صهیونیست به‌خاطر آزار جنسی 3 دخترش

به گزارش رکنا، دادگاه مرکزی تل‌آویو با انتشار نام «الیاهو گودلیفزکی»، خاخام متجاوز و وابسته به فرقه مذهبی «برسلاو»، موافقت کرد. او به جرم ارتکاب جرایم جنسی علیه سه دختر خود محکوم شده بود.

بر اساس گزارش وبگاه عبری وای‌نت، گودلیفزکی در آوریل ۲۰۲۴ به دلیل ارتکاب آزار جنسی به سه دخترش محکوم شد و در ژوئن همان سال، به ۱۰ سال زندان، حبس تعلیقی و پرداخت غرامت محکوم گردید. این نخستین بار است که خبر مربوط به این پرونده در رسانه‌ها منتشر می‌شود. افشای نام این خاخام به درخواست قربانیان صورت گرفته است.

سه دختر گودلیفزکی که برای سال‌ها در سکوت زندگی کرده بودند، با همراهی بخش کمک حقوقی وزارت دادگستری اسرائیل، خواستار لغو ممنوعیت انتشار اطلاعات هویتی او شدند. یکی از آن‌ها پس از صدور مجوز برای انتشار نام پدرش اظهار داشت: «خوشحالم که بالاخره می‌توانم نفس بکشم. حالا دیگر شرم و سکوتی که سال‌ها به‌ناحق بر دوش ما بود، جایش را پیدا کرده است.»

پرونده‌های مشابه در اسرائیل

این پرونده تنها نمونه‌ای از سلسله موارد مشابه در میان خاخام‌های صهیونیست نیست:

  • سال ۲۰۲۳: دادگاه اسرائیل «رهامیم حییم»، خاخامی که از سن سه‌سالگی تا سیزده‌سالگی به دخترش تجاوز کرده بود، به ۱۹ سال زندان محکوم کرد.

  • سال ۲۰۱۳: یکی از خاخام‌های برجسته اسرائیلی به اتهام آزار جنسی مداوم سه دخترش طی بیش از یک دهه بازداشت شد. بر اساس کیفرخواست دادگاه منطقه‌ای قدس، این تعرض‌ها از سنین ۱۲ تا ۱۴ سالگی آغاز شده و یکی از دختران به‌مدت دو سال مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود. نام این خاخام هرگز فاش نشد.

این پرونده‌ها نشان‌دهنده بحران جدی در مواجهه با جرایم خانوادگی و سوءاستفاده‌های جنسی در میان برخی خاخام‌های صهیونیست است و بارها نگرانی‌هایی جدی در جامعه اسرائیل برانگیخته است

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی