دستگیری سارقان میلیاردی طلا در نصیرشهر / مادر و کودکش در خانه بودند!

به گزارش رکنا، محمد یوسف‌وند اظهار کرد: چند روز پیش از منزلی در نصیرشهر در حالی که مادر و فرزند خردسال وی در منزل حضور داشتند،حدود ۴۰۰ گرم طلا معادل مبلغی بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان ، توسط ۳ سارق به سرقت رفته که فیلم سارقین نیز در فضای مجازی منتشرشده بود که ناراحتی شهروندان را در پی داشت‌.

سرقت طلا

وی افزود: پس از اعلام این سرقت به مرکز پلیس ۱۱۰ دستورات لازم برای دستگیری سارقان صادر که با اقدامات سریع پلیسی، سارقان توسط مأمورین پلیس آگاهی رباط‌کریم شناسایی و دستگیر شدند.

دادستان رباط‌کریم تصریح کرد: در فیلمی که توسط مالباختگان فیلمبرداری و ارسال شده بود، ۳ نفر با یک خودروی پژو ۲۰۶ در این سرقت مشارکت داشته اند.

یوسف‌وند در پایان ضمن تشکر از مرجع انتظامی، خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی های پلیسی جرم خود را قبول کرده که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1069262
  • فیلم/ شغل ابوطالب حسینی قبل از شهرت/ دوست دارم برسم به اونجایی که دیگه ادامه ندم