اصغر قاتل کیست ؟!  /  اولین قاتل زنجیره ای ایران از قتل ها تا عکس روی دار !

اصغر قاتل ، با نام واقعی اصغر بروجردی، یکی از نخستین و مشهورترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ معاصر ایران است. جنایت های او از دهه ۱۳۱۰ خورشیدی در ایران شروع شد وهمین مسئله موجی از وحشت و نگرانی را در میان مردم به وجود آورد او به قتل‌های بی‌رحمانه‌ای از کودکان و نوجوانان دست زد که نه تنها به خاطر خشونت جنایت‌هایش بلکه به دلیل ماهیت زنجیره‌ای این قتل‌ها، تاریخ‌ساز شد.

بیوگرافی اصغر قاتل

اصغر بروجردی (ملقب به اصغر قاتل ) در شهر بروجرد به دنیا آمد. جزئیات زیادی درباره دوران کودکی و نوجوانی او در دست نیست، اما برخی گزارش‌ها حاکی از این است که او از همان دوران بچگی با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم میکرد،پس از آنکه برای همیشه به تهران آمد زندگی اش به طور کامل تغییر کرد و جنایت هایش شروع شد.

اصغر بروجردی که به «اصغر قاتل» معروف شد، اولین بار با ربودن و کشتن چند کودک و نوجوانان آغاز شد. او قربانیانش را از میان پسران جوان انتخاب می‌کرد. جنایت های اوبه قدری وحشیانه بود که، ابتدا کودکان را اغفال و ربوده، شاید آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده و بعد به قتل می رساند، او به حدی خشمگین و وحشاینه کودکان را به قتل می رساد که اجسادشان را هم ناپدید می کرد.

انگیزه‌  اصغر قاتل  چه بود؟

بر اساس اطلاعاتی که از اعترافات او به دست آمده بود مشخص شد اصغر قاتل انگیزه‌های خود از قتل هایی که انجام داده را بیشتر به دلیل تجاوز و سو استفاده انجام دداه است. طوری که این قاتل از لحظات ارتباک جنایت هایش برای پلیس گفته چیزی جز لذت و تماشای رنج قربانیان حالش را خوب نمی کرده و همین احساس رضایتی که به او دست می داده انگیزه اش را برای ادامه و سریالیکردن قتل ها بیشتر کرده بود.این جنایات، در کنار انگیزه‌های جنسی، جنبه‌های روان‌پریشانه‌ای داشت که نشان از مشکلات روحی و روانی عمیق او می‌داد.

نحوه دستگیری اصغر قاتل توسط مردم 

پلیس تهران موفق شد با کمک شهروندان این قاتل روانی که چندین قتل  انجام دادهو شهروندان را به وحشت انداخته بود شناسایی و بازداشت کند!

بلاخره اصغر قاتل در سال ۱۳۱۲ خورشیدی دستگیر شد. او پس از بازداشت به تک تک قتل هایش اعتراف کرد و جزئیاتشان را برای پلیس تعریف کرد بدون اینکه یک ضره هم احساس شرم و ناراحتی و ندامت کند.

محاکمه اصغر قاتل به دلیل ماهیت وحشتناک جنایاتش و تعداد زیاد قربانیانش مورد توجه اکثریت مردم قرار گرفت. او در جریان محاکمه، به قتل چندین کودک و نوجوان اعتراف کرد و در دادگاه پس از بررسی اعترافات و شواهد، به اعدام محکوم شد.

عکس دار زدن  اصغر قاتل  و تاریخ اعدامش 

بلاخره اصغر قاتل در تاریخ ۲۸ دی ۱۳۱۳ یعنی حدود 90 سال قبل در میدان سپه (توپخانه(میدان امام خمینی(ره)) تهران در ملا عام اعدام شد. مردم زیادی برای تماشاب اعدام او به خیابان آمدند و ابراز می کردند از تماشای اجرای عدالت بسیار راضی و خوشند هستند .

مردم آن زمان معتقد بودند اعدام برای این قاتل خونخوار کم بود و بارهاب و بارها شاید به تعداد قربانیان کودکش باید اعدام مشئ .

اصغر قاتل و اعدام

ترس از ربودن کودکان در ایران

ماجرای اصغر قاتل تأثیرات زیادی بر جامعه آن زمان ایران گذاشت. این قتل‌ها نه‌تنها خانواده‌های قربانیان بلکه کل جامعه را تحت تأثیر قرار داد. ترس از ربودن کودکان به‌وسیله افراد ناشناس در بین مردم افزایش یافت و این موضوع منجر به آگاهی بیشتر درباره ایمنی و مراقبت از کودکان شد.

این ماجرا همچنین در رسانه‌های آن زمان بازتاب گسترده‌ای داشت و اولین نمونه از پوشش رسانه‌ای قتل‌های زنجیره‌ای در ایران به شمار می‌رود. داستان اصغر قاتل بعدها در مطبوعات و تاریخ‌نگاری‌های جنایی ایران به‌عنوان یکی از نخستین نمونه‌های قاتلان زنجیره‌ای ثبت شد.

با توجه به اعترافات و رفتارهای اصغر قاتل، به نظر می‌رسد که او از مشکلات جدی روانی رنج می‌برد. روان‌شناسان و تحلیل‌گران جنایی امروزی می‌توانند رفتار او را به عنوان نمونه‌ای از سایکوتیک یا روان‌پریشی تفسیر کنند. او به‌نوعی از اعمال خشونت‌آمیز خود لذت می‌برد و نمی‌توانست احساسات انسانی را به درستی درک کند. بسیاری از جنایات او به دلیل مشکلات روانی و تمایلات جنسی سرکوب‌شده‌ای بود که منجر به بروز رفتارهای خطرناک و غیرقابل‌پیش‌بینی شد.

درس بزرگ اصغر قاتل 

اصغر قاتل یکی از نخستین نمونه‌های قاتلان زنجیره‌ای در ایران است که جنایاتش بازتاب گسترده‌ای در جامعه داشت. او با قتل‌های بی‌رحمانه خود، جامعه را آن زمان را شوکه کرده بود و با دستگیری و اعدامش به عنوان یکی از نمادهای جنایت در تاریخ جنایی ایران شناخته شد. داستان زندگی و جنایات او همچنان به عنوان یک نمونه هشداردهنده از خطرات قاتلان زنجیره‌ای و مشکلات روانی عمیق که می‌تواند منجر به این‌گونه جنایات شود، مطرح است.

ماجرای اصغر قاتل همچنین نقطه آغازی بود برای بررسی‌های دقیق‌تر از شخصیت‌های جنایتکار و نقش مهم روان‌شناسی در فهم رفتارهای قاتلان زنجیره‌ای.

 

وبگردی