به نقل از خبرگزاری رویترز، دادگاه‌های مصر روز پنجشنبه سی و یک نفر را در دو پرونده جداگانه به اعدام execution محکوم کردند. یکی از این پرونده‌ها به قتل Murder یک نیروی پلیس Police و یک نیروی امنیتی در سال ۲۰۱۵ و دیگری نیز به فرار Escape از زندان Prison در سال ۲۰۱۶ مرتبط است.

دادگاه جنایی محلی شهر الزقازیق مصر واقع در منطقه دلتای نیل در پرونده قتل مامور پلیس و نیروی امنیتی، هجده نفر را به اعدام محکوم کرد. دادگاه اعلام کرد این هجده فرد که به تحریک خشونت علیه نهاد‌های دولتی نیز محکوم شدند از اعضای جنبش اخوان المسلمین هستند که از سال ۲۰۱۳ و به دنبال سرنگونی محمد مرسی، رئیس جمهور پیشین این کشور، هرگونه فعالیت آن منع شده است.

دادگاه محلی شهر اسماعیلیه نیز هجده نفر را به اعدام محکوم کرد. مقامات محلی این افراد را تروریست Terrorist نامیدند که اکتبر ۲۰۱۶ از زندان فرار کردند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 397405
  • فیلم/ طنین آواز استاد ایزد کاویانی در فضای باز / تحریرهایی که هر شنونده‌ای را مجذوب می‌کند

اخبار تاپ حوادث