روشهایی برای تقویت سیگنال وای فای

وای فای / تقویت سیگنال وای فای / امروزه انسان ها از مرحله استفاده از اینترنت عبور کرده اند و زندگی آنها عملا وابسته به آن است. دسترسی سریع و پایدار به شبکه جهانی اینترنت، مثل خوردن غذای مناسب یا چند ساعت خواب خوب برای هر کسی واجب است. حالا اگر این اتصال با کیفیت نباشد چه؟ این یعنی کابوس روز و شب هرکسی که با دنیای اطرافش در ارتباط است. اما ضرب المثل معروف اینترنتی وجود دارد که:”هر چیزی روی اینترنت پیدا میشه” بله هرچیزی روی اینترنت پیدا میشود، از جمله روش های تقویت مودم و بالابردن کیفیت اتصال به آن.

مودم چیست و انواع آن کدامند؟

احتمالا شما هم از جمله کسانی هستید که مدام با اینترنت سر و کار دارید و اجزای اصلی آن، همینطور وسایل و ابزار مورد نیاز برای اتصال به آن را به خوبی می شناسید. اما بیاید نگاهی جزئی تر به مودم و انواع آن داشته باشیم:

مودم (Modular-Demodular) یا Modem سیگنال ها را برای ارتباط بین دو کامپیوتر مدوله و یا دمدوله می کند. درواقع مودم در سمت فرستنده داده های دیجیتال را به آنالوگ تبدیل کرده و ازطریق خطوط مخابراتی به گیرنده می فرستد و سپس در سمت گیرنده مودم دیگری سیگنال آنالوگ را به دیجیتال تبدیل کرده و به گیرنده تحویل می دهد.

در شبکه های کامپیوتری دو نوع مودم وجود دارد

مودم های معمولی

مودم های ADSL

مودم های معمولی دارای پورت های RJ-11 هستند ولی برای اتصال به شبکه تلفن مورد استفاده قرار می گیرند. از کاربردهای این نوع مودم ها اتصال به اینترنت Dial-up را می توان نام برد. مودم های معمولی روی کامپیوترها قرار می گرفتند و با استفاده از کابل های دو سر RJ-11 به شبکه تلفن عمومی و یا Public Switch Telephone Network(PSTN) متصل می شدند تا کاربر بتواند به اینترنت متصل شود.

انواع مودم adsl یا Asymmetric Digital Subscriber Line برای برقراری ارتباط با استفاده از تکنولوژی ADSL ارائه شدند. در واقع ADSL تکنولوژی است که دسترسی به اینترنت را با استفاده از خطوط تلفن و با سرعت بالا ممکن می سازد. در این تکنولوژی به راحتی می توان متن، صدا، ویدئو و … رد و بدل نمود.

مودم های ADSL هم ارتباط کابلی و هم بی سیم را فراهم می کنند. مودم های ADSL از پورتهای RJ-45 پشتیبانی کرده و در مدل های مختلف تعداد پورت متفاوتی دارند. در واقع این مودمها با استفاده از یک پورت RJ-11 به شبکه تلفن PSTN متصل می شوند و پس از پیکربندی صحیح از طریق پورت های RJ-45 و یا وایرلس ارتباط اینترنتی را میسر می کنند.

لزوم تناسب نوع مودم با فضای محیط

حالا که روش کارکرد انواع مودم را می دانیم، ذکر این نکته ضروری است که اگر مودم با فضای محیط متناسب نباشد دسترسی کاربران به اینترنت با اختلال جدی مواجه می شود. برای عبور از این مشکل نیاز به روش های تقویت مودم دارید.

روش های تقویت مودم

برای افزایش کیفیت دسترسی به اینترنت راه های زیادی وجود دارد. یکی از این راه ها که نسبت به سایرین دردسر و هزینه کمتری دارد، تقویت مودم است. در ادامه ۱۰ روش تقویت قلب شبکه اتصال شما به اینترنت را باهم بررسی می کنیم:

برای مودم جای مناسب پیدا کنید

همه نقاط منزل برای مودم شما مناسب نیستند. به عنوان مثال باید مودم را از وسایل فلزی و همینطور دستگاه های الکترونیکی دور کنید. محل ایده آل برای مودم دور از سیم های وسایل الکترونیکی است. نکته مهم این است که اگر چند کاربر از یک مودم استفاده می کنند فاصله این مودم به هرکدام از این کاربران باید مساوی باشد. اگر می توانید، مودم را به طبقات منزل ببرید این کار سیگنال شما را تقویت می کند.

نرم افزار مودم تان را به روز نگه دارید

اگر اهل دنبال کردن اخبار دنیای فناوری باشید می دانید که حملات سایبری روز به روز در حال افزایش هستند. این حملات سالانه میلیاردها دلار به کاربران اینترنت ضرر می زنند. بسیاری از این حملات در صورت به روز بودن نرم افزار مودم ها ممکن نخواهند بود. یک بد افزار نفوذی در مودم، می تواند پهنای باند شما را اشغال کند و کیفیت اینترنت شما را پایین بیارود. مودم هایی که نرم افزار به روز ندارند عملکرد بسیار بدی مقابل این بد افزارها خواهند داشت.

آنتن قوی تری تهیه کنید

بیشتر مودم های وای فای آنتن های کوچک و ضعیفی دارند. مودم های قوی تر همیشه اندازه بزرگتری دارند. اگر اندازه آنتن مودم برای شما مهم نیست باید بدانید آنتن های بزرگ تر و قوی تر به شکل چشم گیری کیفیت اینترنت شما را بهتر می کنند. تمام آنتن های مودم های وای فای از یک پروتکل اتصالی استفاده می کنند بنابرین می توانید بدون نگرانی آنتن مودم خود را تغییر دهید.

دست دزدهای وای فای را قطع کنید

امروزه استفاده بدون اجازه از شبکه های خانگی یک دزدی رایج است. استفاده کردن از یک رمز قوی و غیرقابل نفوذ اولین قدم در راه افزایش کیفیت اینترنت شما خواهد بود. اگر مودم شما توسط یک رمز محافظت نشود، همسایه شما ممکن است حتی بدون اینکه خودش بداند به مودم شما متصل شود و از سرویس شما استفاده کند.

توصیه می کنم در مقاطعی که مهمان زیادی به منزل تان رفت و آمد می کند، شبکه ای مخصوص مهمان ها ایجاد کنید که از شبکه اصلی شما جدا باشد و بتوانید میزان استفاده هرکس از اینترنت را کنترل کنید. برای انجام این کار از یک متخصص شبکه کمک بگیرید.

یک تقویت کننده برای مودم تهیه کنید

دستگاه های تقویت کننده با نام های مختلفی در بازار وجود دارند اما همه آنها یک کار را انجام می دهند: تقویت سیگنال. این تقویت کننده ها که نصب و راه اندازی آنها بسیار ساده است تاثیری زیادی روی کیفیت اتصال شما به اینترنت خواهند داشت.

کانال وای فای خود را تغییر دهید

اگر اتصال به شبکه اینترنت را رانندگی در یک بزرگراه در نظر بگیریم، مودم ماشین شماست و کانال وای فای خط رانندگی تان. اغلب کاربران هرگز خط رانندگی که کارخانه سازنده برای آنها تعیین کرده را تغییر نمی دهند و در ترافیک گیر می کنند. برای تغییر کانال وای فای خود از یک متخصص شبکه کمک بگیرید و از رانندگی در یک خط خلوت تر بزرگراه لذت ببرید.

هیولاهای اینترنتی را کنترل کنید

بعضی از نرم افزار ها و اپلیکیشن ها حجم زیادی از پهنای باند شما را اشغال می کنند. اگر از یک شبکه نیمه عمومی استفاده می کنید، این هیولای اینترنتی ممکن است یکی از همکاران شما باشد که پنهای باند را تصاحب کرده است. قبل از نصب هرگونه نرم افزار یا اپلیکیشن از میزان پهنای باندی که استفاده می کند، مطلع شوید. مودم های جدید سرویس هایی دارند که می توانید میزان استفاده هر کاربر یا نرم افزار از پهنای باند را با کمک آنها مدیریت کنید.

به تکنولوژی های جدید سلام کنید

تکنولوژی های جدید شبکه های بی سیم سرعت بسیار بالاتری در اختیار شما قرار می دهند. برای استفاده از این تکنولوژی ها نیاز دارید سخت افزار و نرم افزار مورد استفاده خود را همزمان به روز کنید.

به فرکانس ۵ گیگاهرتز کوچ کنید

این فرکانس در فواصل کوتاه سرعت انتقال داده بسیار بالاتری دارد و نسبت به فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتزی معمول عملکرد بهتری دارد. اگر مودمی دارید که از این فرکانس پشتیبانی می کند از آن استفاده کنید.

ری استارت را فراموش نکنید

ری استارت کردن سخت افزار، اولین راه حل جهانی برای حل هر مشکل کامپیوتری به شمار می رود. در مورد مودم هم این مسئله کاملا صادق است. اگر مودم تان را یک بار خاموش و دوباره روشن کنید به احتمال زیاد با اینترنت با کیفیت تری مواجه خواهید شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 618764 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟