درگذشت مدیر سابق مدرسه علمیه جده بزرگ اصفهان + عکس

 مجید مهدوی مدیر سابق مدرسه علمیه جده بزرگ اصفهان و از جانبازان دفاع مقدس که از چندی قبل براثر ابتلا به بیماری کرونا، در بیمارستان آیت الله صدوقی بستری بود، صبح امروز درگذشت.

به گزارش رکنا، معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه علیمه اصفهان، مدیر گروه کلام حوزه علمیه اصفهان، تدریس در حوزه و دانشگاه و معاونت پژوهش و رئیس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی اصفهان در کارنامه مرحوم مهدوی دیده می‌شود.

زندگی نامه مرحوم مجید مهدوی به قلم خودش

مجید مهدوی فرزند حسن، متولد ۱۳۴۸ صادره از تهران تحصیلات ابتدائی خود را از تهران شروع و دوران راهنمائی و دبیرستان را در اصفهان ادامه دادم. در سال دوم دبیرستان موفق به حضور در کردستان در بسیج دانش آموزی سنندج تحت گروه هجرت دانش آموزی شدم که در آنجا به کار‌های فرهنگی و علمی در بین دانش آموزان سنی در سنندج می‌پرداختم و حدود ۲ سال این برنامه ادامه داشت و بعد از آن توفیق حضور در جبهه‌های جنوب را در مدت کوتاهی پیدا کردم و در این اثناء موفق به دریافت دیپلم شدم.

پس از آن در سال ۶۸ به توفیق الهی و بدون آنکه آشنایی قبلی نسبت به حوزه علمیه داشته باشم و یا حتی کسی مشوق بنده باشد، به صورت بسیار غیر منتظره که البته معتقدم به واسطه عنایات ویژه بود، وارد حوزه علیمه اصفهان در مدرسه علمیه ذوالفقار شدم.

مقدمات و سطح را نزد اساتید بزرگواری همچون «حاج آقا صادقی»، «بهرمن»، «کشکولی»، «مهدوی»، و استاد بسیار عزیز و بزرگوار و کم نظیر خویش جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای سید محمد فقیه ایمانی که قریب هفت ۷ سال درس مختلفی از قبیل مطول، منطق، بخش‌هایی از لمعه، اصول فقه، رسائل و مکاسب را نزد وی تلمذ کرده و بهره فراوانی از حضور در محضر نورانی ایشان که حقیقتا هم علم بود و هم اخلاقی به صورت مستمر بردم و همچنین استاد عزیز و نورانی دیگری که انصافا از اعجوبه‌های نهان است جناب آیت الله محزونیه» بخش‌های مهم کفایه را به ضمیه کتاب اخلاقی تهذیب الاخلاق ابن مسکویة در طول بیش از ۲ سال تلمذ نمودم و بسیار زیبنده است که از استاد دیگر خودم در لمعه حضرت آیت الله عبودیت» نیز یادی کنم که هم مجسمه اخلاق بود و هم مملو از معارف و علوم که خداوند به همگی ایشان سلامتی روز افزون عنایت نماید.

در مدت زمان شروع به تحصیل یعنی از سال ۶۸ تا ۷۳ به مدت ۵ سال چنان مشغول درس و مباحثه بودم که به هیچ چیز و هیچ کس فکر نمی‌کردم حتی از ضوابط و قوانین حوزه هم بی اطلاع بودم که مدت‌ها بعد یکی از دوستان بسیار نزدیک به بنده گفتند که آیا معافیت تحصیلی گرفته ای؟! که در پاسخ گفتم مگر معافیت تحصیلی هم وجود دارد. این در حالی بود که سه سال از حضور من در حوزه علمیه گذشته بود.

به صورت شبانه روزی بدون وقفه مشغول به تحصیل در دروس حوزوی بودم و روزانه حداقل ۸ کلاس را شرکت می‌کردم به ضمیمه مباحثات، آن چنانکه در طول ۵ سال موفق به اتمام کفایه شدم و از سال ۷۴ وارد درس خارج شدم و در این مدت علاوه بر تحصیل از سال ۷۰ عملا وارد عرصه تدیس نیز شدم که خوشبختانه به لطف خدای متعال و توجهات خاصه اولیاء دین خاصه بقیة الله الاعظم تا این زمان نیز ادامه دارد یعنی نزدیک به ۱۶ سال است و خودم در حال تدریس می‌باشم.

لازم به ذکر است که در این مدت ۵ سال از مقدمات تا پایان سطح علاوه بر شرکت در کلاس‌های رسمی حوزه و سپری کردن دروس متعارف در آن و مباحثه جدی آن‌ها دروس دیگری که در حوزه از رونق افتاده همچون مطول و معالم الاصول و حاشیه ملاعبدالله و ... را نیز در محضر اساتید بزرگوارم از ابتدا تا انتها خواندم.

حتی به یاد دارم که مطول را در طول ۴ سال در محضر آیت الله فقیه ایمانی» خواندم و بعد از آن دو دوره تدریس آن را داشتم و شرحی نیز بر آن نوشته ام.

از سال ۷۴ تا ۸۲ در درس خارج حضرت آیت الله مظاهری (دام عزه) اعم از فقه و اصول به صورت مدام شرکت کرده که محصول آن تقریرات درس معظم له است که به صورت مکتوب وجود دارد و همچنین در این زمان‌ها در درس درایة «حضرت آیةالله مجلسی» و درس جواهر «آیت الله سید حسن فقیه امامی» و ... نیز شرکت کرده و بهره‌های علمی فراوانی بردم.

از همان سال ۷۴ بود که رسما در ادامه تدریس در سطوح پایین حوزه شروع به تدریس در دروس رسائل و مکاسب نمودم که تا این زمان نیز ادامه دارد: «منطق بیش از ۱۰ بار»، «لمعه بیش از ۶ بار»، «اصول فقه بیش از ۵ سال»، «بدایةالمعارف بیش از ۷ بار»، «رسائل بیش از ۴ بار»، «مکاسب بیش از ۴ بار»، «کفایه بیش از ۳ بار».

از سال ۸۳ به پیشنهاد ریاست حوزه و حکم معظم له حضرت آیت الله مظاهری (دام عزه)» مدیریت مدرسه علمیه جده بزرگ که از مدارس قدیمی استان می‌باشد؛ به بنده واگذار شد که تا این زمان ادامه دارد.

در سال ۸۶ مجددا به حکم ریاست محترم حوزه و به پیشنهاد مدیر اجرایی حوزه علیمه اصفهان حضرت آیةالله طباطبایی (دام عزه)، معاونت آموزشی مرکز مدیریت حوزه علیمه اصفهان نیز به مسئولیت‌ها افزوده شد که مدت ۸ ماه در این بخش توفیق انجام وظیفه پیدا کردم.

از سال ۸۴ نیز مدیر گروه کلام در رشته تخصصی حوزه علمیه اصفهان در سطح ۲ به اینجانب محول گردید و از سال ۸۵ علاوه بر مدیر گروه سطح ۲ کلام، مدیریت گروه سطح ۳ کلام نیز به آن افزوده شد که تا حال حاضر ادامه دارد.

کدخبر: 722161 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟