توانمندسازی زنان آسیب‌دیده، هدف فعالیت مجتمع «شوق زندگی» در گلستان است

به گزارش رکنا از گلستان؛حیدر آسیابی روز یکشنبه در آیین افتتاح مجتمع شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی شوق زندگی در گرگان با حضور اصغر جهانگیر معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اظهار کرد: تجربه موفق راه‌اندازی مجتمع‌های شوق زندگی که از مشهد مقدس و دیگر استان‌ها شروع شد ما را بر آن داشت تا اقدام به راه‌اندازی این مجتمع در گرگان کنیم.

وی ضمن قدردانی از مشارکت دادستانی، بهزیستی گلستان، شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان در راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی، گفت: هدف از راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی، ایجاد مدیریت واحد و متمرکز در ایجاد آسیب‌های اجتماعی و گروه‌های هدف از جمله کودکان و نوجوانان و محجورین است.

رییس کل دادگستری گلستان با بیان اینکه ۲۰ دستگاه اجرایی در حوزه کودکان، خانواده و زنان تکالیفی دارند، ادامه داد: با راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی یک پنجره واحد برای ارائه خدمات به گروه‌های هدف توسط دستگاه‌های مرتبط ایجاد می‌شود از طرفی فعالیت این مجتمع به هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط کمک می‌کند

آسیابی کاهش آسیب‌های اجتماعی را از دیگر علل راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی برشمرد و توضیح داد: این‌مجتمع یکی از گام‌های عملی برای اتخاذ تدابیر پیشگرانه در حوزه اجتماعی و آسیب‌های مربوط به آن است.

وی با بیان اینکه در مجتمع شوق زندگی به ارائه خدمات به گروه‌های هدف بسنده نمی‌شود تاکید کرد: ترمیم آسیب‌دیدگان اجتماعی و توانمندسازی و تامین بستر اشتغال آنان با استفاده از ظرفیت‌های مختلف مانند خیرین دیگر اهداف راه‌اندازی این مجتمع‌ است.

مجتمع شوق زندگی گرگان در ساختمان سابق سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان قرار دارد و با زیربنای ۵۰۰ متر خدمات حمایتی و قضایی در حوزه آسیب‌های اجتماعی، مخاطرات حوزه جوانان، اطفال و کودکان، اتباع، کودکان کار و متکدیان ارائه می‌کند.

زوا ریی/گلستان