بهره‌برداری و کلنگ‌زنی ۳۴ میلیاردتومان طرح آبی در استان همزمان با دهه‌فجر

به گزارش رکنا در همدان، فرهاد بختیاری‌فر  افزود: در این روزهای خجسته ۱۰ طرح آب و فاضلاب در شهرستان‌های همدان، ملایر، اسدآباد، رزن، کبودرآهنگ و بهار با اعتبار هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری می‌رسد.

وی اظهار داشت: این طرح ها شامل ساخت جاده دسترسی به چاه‌ها و مخزن شهر قهاوند، اصلاح خط انتقال و پمپاژ مجتمع آبرسانی صالح آباد، اجرای فنس کشی چاه‌ روستاهای اسدآباد، توسعه شبکه آبرسانی روستای دینار آباد، حفر و تجهیز چاه روستای همه کسی، ساخت ساختمان اداری شهرستان بهار، اجرای شبکه انتقال و توزیع شبکه آبرسانی روستای آورزمان، اصلاح شبکه تجهیز چاه ها روستای نمازگاه و چاه اضطراری شهر بهار است.

بختیاری‌فر افزود: ۹ طرح آب و فاضلاب نیز با اعتبار حدود ۲۷ میلیارد تومان همزمان با ایام الله دهه فجر در سطح استان همدان کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

به گفته وی، این طرح ها شامل اجرای خط انتقال مجتمع آبرسانی عظیم دره، اجرای فاز یک و ۲ انتقال مجتمع آبرسانی روستای حسین آباد عاشوری، ساخت مخزن آبرسانی روستاهای مالک اشتر و هارون آباد، خط انتقال سد کلان به روستای حاجی آباد ملایر، اصلاح شبکه آبرسانی چند روستا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان استان همدان با تاکید بر حمایت های دولت در راستای  عدالت محوری و توسعه شبکه آبرسانی در روستاها  خاطرنشان کرد: در مجموع ۱۹ طرح آبرسانی با اعتبار بیش از ۳۴ میلیارد تومان در استان همدان کلنگ‌زنی و بهره‌برداری می‌شود.

 

وی در تشریح عملکرد این شرکت طی چهار دهه گذشته، تصریح کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی ۲۸ درصد از جمعیت شهری استان همدان زیر پوشش شبکه آبرسانی بودند که اکنون با وجود افزایش جمعیت، این میزان به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

بختیاری‌فر افزود: همچنین تعداد مشترکان آب استان نسبت به ابتدای انقلاب اسلامی چهار برابر شده است.

وی تاکید کرد: طول خطوط انتقال آب در سطح استان همدان از ۱۵۲ کیلومتر به ۴۸۲ کیلومتر افزایش یافته که بیش از سه برابر رشد را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان اظهار داشت: طول شبکه آبرسانی در استان ۲.۷ برابر افزایش یافته و از یک هزار و ۲ کیلومتر به ۲ هزار ۷۲۶ کیلومتر رسیده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای کاهش هدر رفت آب طی این مدت، افزود: هدر رفت آب از ۵۴ درصد به حدود ۲۳ درصد کاهش یافته است که این موضوع ما را در ارائه خدمات بهتر به شهروندان امیدوار می کند.

75d8f6a9-4bc0-4c76-98ff-5657edc4c094

بختیاری‌فر با بیان اینکه تعداد تصفیه‌خانه‌های آب استان همدان از یک مورد به پنج مورد افزایش یافته است، اضافه کرد: در بخش فاضلاب نیز تعداد تصفیه خانه های فاضلاب استان هشت برابر و ظرفیت تصفیه فاضلاب ۱۰ برابر شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد مشترکان فاضلاب استان نیز ۱۵ برابر افزایش یافته است، گفت: پوشش شبکه فاضلاب شهری همدان از ۳۲ درصد به ۷۶ درصد رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان استان همدان گفت: جمعیت زیر پوشش شبکه فاضلاب شهرستان همدان در سال ۱۳۵۷ حدود ۱۰۵ هزار نفر بود که اکنون این میزان به ۸۲۸ هزار نفر افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه خطوط انتقال فاضلاب استان نیز از ۴۰۰ متر به ۱۷۵ کیلومتر افزایش یافته و ۱۸۷ برابر شده است، تصریح کرد: طول شبکه جمع  آوری فاضلاب نیز از ۱۲۸ کیلومتر به یک هزار و ۵۷۲ کیلومتر رسیده و رشد ۱۲ برابری را نشان می‌دهد.

بختیاری‌فر عنوان کرد: در طول ۴۳ سال گذشته، ظرفیت تصفیه فاضلاب استان همدان با بیش از ۱۰۰ برابر افزایش، از یک هزار و ۵۵۰ مترمکعب در طول شبانه روز به ۱۶۷ هزار و ۷۰ متر مکعب افزایش یافته است.

 

کدخبر: 769452 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟