آموزش پیش دبستانی به بهتر شدن جامعه در آینده منجر خواهد شد

به گزارش رکنا به نقل از وابط عمومی آموزش و پرورش استان، محمد پورداود در آیین نمادین افتتاح طرح تداوم یادگیری دانش آموزان ورودی پایه اول ابتدایی استان که در دبستان شهید بهشتی همدان برگزار شد، با بیان این که دوران کودکی دوره‌ای است که به علت ویژگی‌های منحصر به فرد نیاز به مراقبت جسمی و روحی به ویژه در دوره پیش دبستانی دارد که حساس ترین دوره زندگی آدمی است، اظهار کرد: اهمیت این دوران از نظرگاه روان‌شناسان و صاحب‌نظران تعلیم و تربیت نیز مسجل و مبرهن است و از آن به عنوان برجسته‌ترین مرحله در تکوین شخصیت انسان نام می برند.

   پورداود افزود: در این دوره کودک برای نخستین بار با طبیعت ارتباط بر قرار می کند، روابط اجتماعی خود را بنا می نهد و به مفهومی از خود دست پیدا می کند.

  وی با اشاره به این که با جستار و مداقه در متون اسلامی و علمی درخواهیم یافت که آموزش پیش دبستانی مزیت های بلند مدتی دارد که به بهتر شدن جامعه در آینده منجر خواهد شد، تصریح کرد: این مزیت ها از طریق رشد توانایی‌هایی آکادمیک کودکان، تقویت حس استقلال، ایجاد انعطاف‌پذیری و اعتماد به نفس بیشتر در آنان منجر به کاهش بزه های دوران نوجوانی و فعالیت بیشتر و مثمر ثمرتر در بزرگسالی خواهد شد.

  مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: پژوهش ها هم موید این موضوع است که کودکانی که آموزش‌های پیش دبستانی را با کیفیت بالاتری گذرانده اند، در دوره های بالاتر از نظر اجتماعی و تحصیلی موفقیت بیشتری کسب کرده اند.

   پورداود با تأکید بر این که اگر شرایط زیست بوم جدید تنگناها و مخاطرات برای مثلث‌های آموزشی، تربیتی و تخصصی و مشاوره ای در مراکز و مدارس ما به وجود آورده است باید به دنبال رهیافت جدید باشیم، افزود: ما به دنبال اجرای عدالت آموزشی از طریق سه مولفه دسترسی به آموزش، فرصت های برابر برای آموزش با کیفیت و عدالت تربیتی هستیم و در این راستا به منظور برخورداری حداکثری کودکان از فرصت آموزش و پرورش دوره پیش دبستانی تا قبل از ورود به دبستان و مدیریت چالش های ناشی از کوید 19 در سال تحصیلی جاری در برنامه تداوم فرایند یادگیری نوآموزان پیش دبستانی ثبت نام شده و برگزاری کلاس های آمادگی برای کودکان بازمانده از دوره یکساله پیش دبستانی را در بهار و تابستان امسال به صیرورت درآورده ایم.

   وی با یادآوری این که در جای جای استان با رویکرد مناطق محروم و دو زبانه این عملیات ساری و جاری است، خاطرنشان کرد: پوشش حداکثری گروه هدف و اجرای برنامه ها و بهره گیری از ظرفیت های درون و برون سازمان جهت فلش ما را تعیین نموده است.

   مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان این که ما به دنبال رشد متوازن مهارت های جسمی، شناختی، اجتماعی و عاطفی نوآموزان و آموزش مهارت های گوش دادن، گفتن و آمادگی برای خواندن و نوشتن در این دوره با بهره گیری از الگوواره مهارت تفکر هستیم، تصریح کرد: تثبیت و تقویت هویت کودکان ایران اسلامی با رویکرد وحدت و انسجام ملی از طریق تسلط به زبان معیار برنامه درسی هدف دیگر ماست.

   پورداود افزود: نهادینه کردن آداب، ارزش ها و مهارت های زندگی در نوآموزان برای کاهش کاستی‌های اجرایی فرایند آموزشی در زیست بوم جدید جزء اهداف بلند مدت ما به شمار می رود.

 

کدخبر: 709317 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟