انتقادات به ساخت حوزه علمیه شیک و لاکچری در یکی از گرانترین مناطق تهران+ بیوگرافی کاظم صدیقی

به گزارش خبرآنلاین، کاظم صدیقی (با نام کامل کاظم رجبی صدیقی) اول فروردین ۱۳۳۰ در شهرستان ابهر از توابع زنجان به دنیا آمد. او در ۱۲ سالگی راهی حوزه علمیه شد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، وارد قوه قضاییه شد.

به گزارش عصر ایران، او در دستگاه قضایی، مسؤولیت‌های مهمی مانند ریاست محاکم عمومی تهران و ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات را بر عهده گرفت و هم اکنون نیز مشاور رئیس قوه قضاییه است.

شهرت وی وقتی عمومی شد که به امامت جمعه موقت تهران منصوب شد و خطبه هایش که گاه همراه با وعظ و اشک بود، مورد توجه عموم قرار گرفت.

او در سال ۱۳۸۲ در منطقه ازگل در شمال تهران یک حوزه علمیه به نام مدرسه امام خمینی بنا نهاد و تولیت آن را بر عهده گرفت و نیز عهده دار تدریس دروس "امر به معروف و نهی از منکر" ، تفسیر قران ، اخلاق اسلامی و درس خارج فقه شد. همچنین در مسجد جامع ازگل تدریس درس اخلاق را به صورت هفتگی آغاز کرد.

کاظم صدیقی که در مدرسه تحت تولیت خودش، درس خارج فقه (اجتهاد) تدریس می کند در انتخابات چهارم و پنجم مجلس خبرگان رهبری در حوزه تهران ثبت نام کرده بود؛ اما شورای نگهبان او را به دلیل عدم شرکت در امتحان اجتهاد رد صلاحیت کرد.

سمت ها:

ــ مؤسس و تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره)

ــ نائب رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران

ــ امام جمعه موقت تهران از سال ۱۳۸۸

ــ مشاور عالی رئیس قوه قضاییه

ــ دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر

ــ رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

ــ عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی

صدیقی در سال های اخیر، سخنانی گفته که بسیار مورد انتقاد قرار گرفته اند. از معروف ترین ادعاهای وی، باز شدن چشم آیت الله مصباح و نگاه مهربانانه وی حین غسل میت بود.

" آیت الله مصباح یزدی را در خانه غسل دادند و کسی غسل داد که آیت الله حق شناس را غسل داده بود؛ دامادِ داماد ایشان آقای دکتر محمدی جزو مریدان آیت الله حق شناس بود او تعریف کرد آیت الله جاودان به ما پیام داد که اگر از آقای مصباح یک کرامتی دیدید به ما بگویید. غسال روایت می کند وقتی این پیام را دریافت کردم آرزو کردم که ای کاش آیت الله مصباح در آن دنیا شفاعتی بکند. تا این آرزو را کردم دیدم آیت‌الله مصباح چشمانشان را باز کردند و یک نگاه مهربانانه‌ای کرد و دوباره چشمانش را بست."

حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ، امام‌جمعه موقت تهران

دیدار با آیت الله مصباح

بعد از موج انتقادها ، صدیقی حرف خود را پس گرفت و گفت: شاید آن غسال به دلیل این که محبتی داشته است برایش توهمی پیش آمده است.

دو سال قبل هم در خطبه ها گفت : «اگر مردم خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند»!

این سخن نیز مورد انتقاد قرار گرفت و منتقدان او را متهم کردند که مشکلات اقتصادی را به گردن مردم و عدم توجه آنها به خداوند می اندازد.

یک بار هم گفته بود: «آقای رئیسی در این شرایط به موقع حقوق کارکنان را می‌دهد و این امداد الهی است.»!

همچنین مدرسه علمیه ای که او تأسیس کرده و تولیتش را بر عهده دارد، همواره مورد نقد بوده است چرا که در یکی از گران ترین نقاط ایران و تهران و با معماری بسیار شیک ساخته شده است و منتقدان آن را مدرسه لاکچری می دانند و می گویند در حالی که مدارس استان های محروم کشور، در بدترین وضعیت از نظر ساختمانی هستند، ساخت این قبیل مدارس علمیه لاکچری چه توجیهی دارد؟

حوزه علمیه امام خمینی (ره) در ازگل تهران با تولیت کاظم صدیقی

حوزه علمیه امام خمینی (ره) در ازگل تهران با تولیت کاظم صدیقی

این روزها نیز با مطرح شدن ماجرای باغ ۱۰۰۰ میلیاردی این حوزه بار دیگر نام این مدرسه و متولی آن بر سر زبان ها افتاده است.

وبگردی