آخرین وضعیت جنگ غزه / ارتش رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه گرفتار شده است

گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس - خبر داد که بامداد امروز ( سه شنبه ) یک میدان مین برای نظامیان اسرائیلی طراحی کرده بودند که پس از ورود صهیونیستها به آن، مین ها را منفجر کردند.

این تله انفجاری، در شرق محله «التفاح» شهر غزه طراحی شد و در پی آن، ۱۵ نظامی اسرائیلی کشته شدند.

شبکه خبری العربی گزارش داد که نیروهای القسام، شماری از نظامیان صهیونیست را در شرق محله التفاح در غزه، هدف حمله راکتی قرار دادند که فعلا خبری از تلفات صهیونیستها منتشر نشده است.

در تازه‌ترین آماری که رژیم صهیونیستی از تعداد کشته‌های خود منتشر کرده، آمده است که از آغاز عملیات طوفان الاقصی تا کنون، ۵۰۷ نظامی صهیونیست کشته شده‌اند. البته کارشناسان تأکید دارند که آمار واقعی تلفات صهیونیستها به مراتب بیشتر از این عدد است.

در موازات این درگیریها، رزمندگان گردانهای «شهداء الأقصى» که وابسته به جنبش فتح هستند، محل تجمع نظامیان صهیونیست را در شرق شهر خان یونس، هدف حملات خمپاره‌ای قرار دادند.

 وضعیت نظامیان اسرائیلی به اندازه‌ای در غزه وخیم است که تا کنون چند تیپ خود را از این منطقه خارج کرده‌اند. یک مسئول آمریکایی در توجیه شکست صهیونیستها، گفت که «تصمیم اسرائیل برای خروج بخشی از نیروهایش، یک تحول تدریجی برای عملیاتهایی است که فشردگی کمتری دارد. »

رادیو ارتش اسرائیل روز گذشته خبر داد که ارتش تصمیم گرفته ۵ تیپ رزمی فعال در نوار غزه را مرخص کند، تیپ احتیاط ۵۵۱ و ۱۴ و سه تیپ آموزشی، پنج تیپ مذکور هستند. برخی کارشناسان نظامی پیشتر درباره بی‌نتیجه بودن حمله نظامی در غزه به تل‌آویو هشدار داده بودند.

 پیشتر ارتش گردان ۱۳ تیپ گولانی را نیز به دلایل مختلف از جمله تلفات سنگین، از نوار غزه خارج کرده بود. به گفته کارشناسان نظامی هم‌اکنون ارتش اسرائیل حدود ۱۷ تیپ فعال در نوار غزه دارد که مجموع چنین عددی بیش از ۱۰۰ هزار نیرو می‌شود.

این مسئول آمریکایی همچنین اذعان کرد که «تداوم جنگ در شمال نوار غزه، وضعیت مناطق جنوبی را تغییر نخواهد داد. ما درباره تداوم جنگ در مناطق شمال غزه هشدار داده بودیم. »

حماس طرح جدیدی برای مبادله اسرا ارایه کرد

یک رسانه آمریکایی بامدادامروز ( سه‌شنبه ) به نقل از منابع خود گزارش داد که جنبش حماس از طریق میانجی‌گرهای قطری و مصری پیشنهادی برای توافق جدید تبادل اسرا به تل‌آویو ارسال کرده است.

به گزارش خبرگزاری «آکسیوس» آمریکا به نقل از دو مقام صهیونیست و یک مقام آگاه که از این طرح حماس اطلاع دارد، ادعا کرد: پیشنهاد جدید حماس مشتمل بر فرآیند سه مرحله‌ای است که در هر مرحله جنگ برای بیش از یک ماه در برابر تبادل اسرای اسرائیلی متوقف می‌شود.

رسانه‌ها به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی گفته‌اند: با وجود آن که اسرائیل این توافق را رد کرده اما این موضوع نشان می‌دهد که با ادامه جنگ در نوار غزه ، حماس آماده مشارکت در مذاکرات بر سر توافق جدید برای تبادل اسرا است.

سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل و با ابتکار عمل قطر و مصر برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت که به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است که تاکنون بیش از ۲۱ هزار و ۹۰۰ فلسطینی در این حملات بی امان شهید شدند.

۲۲ هزار فلسطینی شهید و ۵۶ هزار نفر زخمی

حملات رژیم صهیونیستی به غزه  - جنگ غزه

با ورود عملیات طوفان الاقصی به دهمین هفته خود، کشتار نزدیک به ۲۲ هزار فلسطینی و زخمی شدن ۵۶ هزار نفر دیگر، تنها دستاورد رژیم غاصب صهیونیستی در جنگ علیه نوار غزه بوده است، جنگی که در عین حال شاکله ارتش این رژیم را به هم ریخته و نوار غزه را به گورستان نظامیان صهیونیست تبدیل کرده است.

هر چه از جنگ غزه می گذرد، دامنه تلفات و خسارت های وارده به صهیونیست‌ها نیز بیشتر می‌شود و هر چه زمان طولانی‌تر می‌گردد، خستگی و ترس نظامیان صهیونیست نیز بیشتر می شود.

جنگ نابرابر غزه در حالی وارد دهمین هفته خود شده که ارتش تا به دندان مسلح رژیم صهیونیستی هر روز به تلفاتش در این منطقه افزوده می شود به حدی که تیپ های مخصوص گولانی و چتربازان با دادن تلفات بسیار زیاد مجبور به عقب نشینی از نوار غزه شده اند؛ این دو تیپ در راس جنگ ارتش صهیونیستی در نوارغزه هستند، زیرا از حیث آموزشی و تجهیزات، بهترین و ستون فقرات نیروهای باصطلاح ویژه رژیم صهیونیستی هستند. در طی حدود دو ماه گذشته، تیپ گولانی متحمل ضربات سنگین به دست رزمندگان مقاومت شده به حدی که بنابر اعلام منابع صهیونیستی یک چهارم از نظامیانش را از دست داده و دهها نفر دیگر از این تیپ نیز زخمی یا معلول شده اند و خروج این تیپ که فرماندهان آن بارها از محو غزه سخن به میان آورده بودند، به مثابه شکست نظامی به ویژه با توجه به تلفات این تیپ در روزهای گذشته است.

ارتش رژیم صهیونیستی که از آغاز عملیات "طوفان الاقصی" به طور قطره چکانی هر روز اسامی شماری از کشته های نظامی خود را اعلام می کند، تا به امروز فقط به هلاکت ۴۸۵ نظامی خود به صورت رسمی اعتراف کرده و این در حالی است که منابع صهیونیستی آمار تلفات صهیونیست ها در جنگ زمینی غزه را چندین برابر این آمار می دانند.

خانوداه‌های نظامیان اسرائیل نگران سرنوشت فرزندان خودهستند

با گذشت ۸۶ روز از جنگ غزه، حجم خودسانسوری نیز در ارتش رژیم صهیونیستی بسیار بالاتر رفته و خانوداه‌های نظامیان صهیونیست نیز از سرنوشت فرزندان اعزامی خود به نوار غزه اطلاع کمی دارند و بعضا یک خبرنگار و یا یک نظامی صهیونیست آماری ارایه می دهد و ولوله ای در سرزمین های اشغالی ایجاد می کند. همچون آماری که چند روز پیش یک افسر صهیونیست درباره کشته های این رژیم در نوار غزه افشا کرد.

این نظامی صهیونیست که اخیرا از جنگ غزه بازگشته در فیلمی که در شبکه و رسانه های مختلف منتشر شده با رد آمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، از هلاکت ۳ هزار نظامی صهیونیست و همچنین زخمی شدن ۱۱ هزار نظامی دیگر خبر می دهد، خبری که برخی از منابع صهیونیستی نیز آن را تایید کرده اند. باید گفت که کتمان آمار حقیقی شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ علیه غزه، به دلیل ترس از واکنش های بیشتر در سطح داخلی در سرزمین های اشغالی انجام می‌گیرد.

شمار تانک ها، خودروهای زرهی، نفربرها و بولدوزرهای منهدم شده صهیونیست ها در طول جنگ غزه نیز به ۸۲۵ دستگاه رسیده که آمار بسیار وحشتناکی برای صهیونیست ها می باشد؛ البته باید تعداد دهها خودرو و تانک انهدام شده صهیونیست ها در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله را نیز به آن افزود.

اشغالگران صهیونیست تا به امروز پنج لشکر خود را در قالب نیروهای ویژه (همچون گولانی و چتربازان)، پیاده، لشکرهای زرهی (تانک های مدرن و نفربرها) و نیروهای پشتیبانی و احتیاط را با استعداد بیش از ۳۰۰ هزار نظامی به جنگ در غزه اعزام کرده اند که با خروج تیپ گولانی و گردان هایی از چتربازان و برخی گردان های های زرهی، فضا برای رزمندگان مقاومت بیشتر فراهم شده تا نظامیان متجاوز باقی مانده را راحت تر و بیشتر هدف قرار دهند.

 در همین زمینه چند روز پیش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» با اشاره به حملات گسترده نیروهای مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست در نوار غزه، نوشت، «با وجود کنترل میدانی نوار غزه، ارتش(رژیم صهیونیستی) همچنان با هسته های کوچکی از (مبارزان) حماس درگیر است.

روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نیز با اشاره به شکست کابینه «بنیامین نتانیاهو» در رسیدن به دو هدف اعلامی تل آویو در نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست، پیش بینی کرد که در پایان جنگ علیه غزه، رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل استعفا کرده و مسئولیت شکست را می پذیرد.

«یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز چند روز پیش، در دیدار با مقامات امنیتی و نظامی این رژیم، در پاسخ به این سئوال که چرا جنگ علیه غزه تاکنون بی نتیجه بوده است، آنها را به صبوری توصیه کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه گرفتار شده است

کارشناسان مسایل منطقه معتقدند، همانگونه که مقامات تل آویو و رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند، ارتش رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه فرو و این منطقه عملا به گورستان متجاوزان صهیونیست تبدیل شده است و سران مستاصل تل آویو در نهایت به شروط مقاومت به علت فشارهای داخلی و بین المللی تن خواهند داد، چرا که از طرفی موضوع اسرای اسراییلی و از طرف دیگر مساله کشته های زیاد نظامیان صهیونیست به پاشنه آشیل سران متجاوز رژیم صهیونیستی تبدیل شده و آنها را در سردرگمی قرار داده است.

تحلیلگران مسایل منطقه معتقدند که نابودی مقاومت فلسطین، هدفی دست نیافتنی برای صهیونیست ها می باشد، زیرا تفکر مقاومت در قلب و جان مردم این منطقه ریشه دوانده و آنها از این مساله به آسانی دست نخواهند کشید.