ارتش سایبری منافقین به دنبال جذب جوانان و ایجاد اغتشاش در کشور است

پرویز حیدرزاده از اعضای جدا شده از سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در خصوص رویکرد و اقدامات گروهک منافقین در قالب فضای مجازی، اظهارداشت: در ابتدا این را بگویم که بنده از اعضای سابق این گروهک بودم که حدود یک سال و نیم است از آلبانی و اردوگاه سازمان مجاهدین (منافقین) وارد کشورعزیزم ایران شده‌ام.

وی گفت: از زمانی که من وارد فرقه رجوی شدم شاهد این موضوع بودم که برای هر یک از اعضا تعداد زیادی رایانه تهیه شد و از آن افراد در قالب به قول خودشان « ارتش سایبری خواهر مریم» در راستای تامین منافع سازمان سوء استفاده می‌کردند.

این عضو جدا شده از گروهک منافقین تصریح کرد: شاید بتوان به صورت مختصر تمام فعالیتی که ما در قالب ارتش سایبری در آن فرقه انجام می‌دادیم را اینگونه تعریف کرد که وظیفه ما در آنجا وصل شدن به داخل ایران و فریب جوان‌ها به منظور جذب نیرو و استفاده از آنها برای ایجاد اغتشاشات و در نهایت به زعم خودشان سرنگونی نظام ایران بود.

حیدرزاده افزود: تا آنجا که ما در آن گروهک مشغول فعالیت سایبری بودیم «هیچگونه موفقیتی را شاهد نبودیم» چرا که اکثر افرادی که به ما وصل می‌شدند به محض آنکه اسم سازمان را می‌شنیدند کل ارتباطشان را با ما قطع کرده و با ناسزاگویی از ما جدا می‌شدند.

وی ادامه داد: اعضای سایبری سازمان دارای اکانت‌های مجازی زیادی هستند که در وهله اول باید مراقب باشند تا هویت حقوقی و واقعی آنها و البته لوکیشن (محل استقرار) که در آنجا قرار دارند افشا نشود.

این عضو جدا شده از گروهک منافقین تصریح کرد: اکانت‌هایی که در آنجا استفاده می‌شد برگرفته از نام‌های اصیل ایرانی همچون کوه‌ها، دشت‌ها یا اسامی ایرانی جوان پسند بود که بتواند قشر جوان و فعال در فضای مجازی را فریب دهد.

حیدرزاده بیان داشت: به طور مثال اکانتی تحت عنوان سعید ۲۵ ساله را داشتیم که صاحب این اکانت یک فرد ۸۰ ساله است که مشغول فریب جوان‌های ایرانی در فضای مجازی است.

وی تاکید کرد: اعضای سایبری سازمان با آموزش‌هایی که دیده‌اند حرف‌های زیبا و جذابی را در اکانت‌هایی که دارند مطرح کرده تا با فریب برخی جوانانی که از آگاهی و اشراف مناسب در این خصوص برخوردار نیستند، موفق به جذب آنها شوند.

این عضو جدا شده از گروهک منافقین در پایان خاطرنشان کرد: در واقع اعضای سایبری سازمان وظیفه داشتند که «پس از جذب جوانان فریب خورده با وعده پول» یا مواردی از این دست، آن جوانان را مجاب کرده تا با چسباندن برخی عکس‌ها در اماکن عمومی، شعارنویسی، پاره کردن برخی تصاویر، آتش زدن و ایجاد اغتشاش و ارسال تصاویر این اقدامات برای اعضای سازمان، از آنها پول دریافت کنند.

گفتنی است، تجمعی با حضور خانواده‌های اعضای گرفتار شده در گروهک منافقین به منظور قدردانی از دولت و دستگاه‌ قضایی آن کشور به واسطه کنترل گروهک مزبور، صبح روز جمعه (۸ تیرماه) در مقابل سفارت ترکیه به عنوان حافظ منافع کشور آلبانی برگزار شد.

بنابراین گزارش از شهریور سال گذشته (۱۴۰۱) دولت «آلبانی روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد» و به همین سبب این تجمع در مقابل سفارت ترکیه در تهران برگزار و طی آن مراسم، شرکت کنندگان از دولت آلبانی خواستند تا به آنها اجازه سفر به آن کشور به منظور دیدار با اعضای خانواده‌های خود را بدهد.

 منبع : ایرنا

کدخبر: 905108 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟