حمله دشمن آمریکایی به قشم/ بندرعباس و سیریک هدف حمله قرار نگرفتند

به گزارش رکنا و بر اساس گزارش تسنیم، در پی انتشار گزارش‌هایی درباره شنیده شدن صدای انفجار در برخی مناطق استان هرمزگان، پیگیری‌ها حاکی از آن است که تا این لحظه تنها جزیره قشم محل اصابت پرتابه از سوی دشمن آمریکایی بوده است.

بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده، برخلاف برخی گمانه‌زنی‌های منتشرشده در فضای مجازی درباره وقوع انفجار در بندرعباس و سیریک، هیچ‌گونه اصابتی در این دو شهر رخ نداده است.

همچنین طبق این گزارش، صداهای شنیده‌شده در بندرعباس و سیریک ماهیت دیگری داشته و به گفته منابع مورد استناد تسنیم، مربوط به اقدامات ایران در راستای حفظ امنیت و مدیریت تنگه هرمز بوده است.

گفتنی است این اطلاعات بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده تا زمان انتشار گزارش اعلام شده و جزئیات بیشتری درباره محل و میزان خسارات احتمالی در قشم منتشر نشده است.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1265102