عمو لیندسی مُرد
رکنا سیاسی : دفتر سناتور آمریکایی لیندسی گراهام (جمهوریخواه از ایالتکارولینای جنوبی) دربیانیه ای اعلام کرد : لیندسی گراهام بر اثر یک «بیماری ناگهانی» فوت کرد.
رکنا سیاسی : دفتر سناتور آمریکایی لیندسی گراهام (جمهوریخواه از ایالت کارولینای جنوبی) دربیانیه اعلام کرد : لیندسی گراهام بر اثر یک «بیماری ناگهانی» فوت کرد.
به گزارش رکنا به نقل از فارس ، دفتر این سناتور اعلام کرد: در شامگاه شنبه، ۱۱ ژوئیه، سناتور آمریکایی لیندسی گراهام بر اثر بیماری کوتاه و ناگهانی درگذشت. خانوادهٔ سناتور گراهام در این زمان از دعاهای همگان سپاسگزار است و در این دورهٔ فوقالعاده دشوار، درخواست حفظ حریم خصوصی دارد.
![]()
به گزارش رکنا، لیندسی گراهام به دلیل حمایت از مخالفان حکومت جمهوری اسلامی ایران و حمایت بی چون و چرا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران در میان ایرانیان طرفدار خود به "عمو لیندسی" معروف شده بود.
ابراز تأسف بازمانده خاندان پهلوی از مرگ ضد ایرانی ترین سناتور آمریکایی: عمیقاً اندوهگینم
![]()
از درگذشت ناگهانی سناتور لیندزی گراهام، دوستی ثابتقدم برای مردم ایران و مدافعی سرافراز برای آزادی، عمیقاً اندوهگینم.
در لحظاتی که نیاز به موضعگیری اخلاقیِ روشن و قاطع بود، سناتور گراهام در سمت درست ایستاد. آنگاه که دوستانِ واقعی کمیاب بودند، او در مبارزه علیه استبداد، در کنار مردم ایران ایستاد.
او از صدای خود بهره گرفت تا اطمینان حاصل کند که صدای مبارزانِ راه عدالت در راهروهای قدرت شنیده میشود. حمایت او از «انقلاب شیر و خورشید» ایران، لقب «عمو لیندزی» را در میان ایرانیان برایش به ارمغان آورد. یاد او همواره با سپاس و احترامی عمیق گرامی داشته خواهد شد.
ما مراتب تسلیت عمیق خود را به خانواده، عزیزان و همکاران سناتور گراهام، و همچنین به مردم کارولینای جنوبی و ایالات متحده ابراز میداریم.
باشد که او در آرامش ابدی بیارامد و دیگران راه مبارزه برای آزادی را ادامه دهند.
نتانیاهو درباره مرگ گراهام: داغدار شدیم
![]()
بنیامین نتانیاهو درباره مرگ سناتور ضد ایرانی در آمریکا لیندسی گراهام گفت که رژیم صهیونیستی «دوست بزرگ» خود را از دست داد.
نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت: «من و سارا در غم از دست دادن دوست عزیزمان، سناتور لیندسی گراهام، با مردم آمریکا سوگواریم.»
نتانیاهو در صفحه ایکس (توئیتر سابق) عکسی از دیدار با این سناتور تندروی آمریکایی منتشر کرد و نوشت: در دیدار اخیرمان، گفتم :"لیندسی دوست بزرگ اسرائیل و دوست عزیز من است. ما هیچ دوستی بهتر از لیندسی نداریم."»
نفتالی بنت، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی:
قلبم از شنیدن خبر مرگ دوستم شکست؛ اسرائیل یکی از بزرگترین دوستانش را از دست داده است
![]()
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی:
دوست صمیمی اسرائیل و یکی از قویترین و پایدارترین حامیان آن را از دست دادیم
![]()
کوهن، وزیر صهیونیست:
سناتور گراهام یکی از بزرگترین دوستان اسرائیل در واشنگتن بود. او مواضع قاطعی علیه محور ایران و نقش مهمی در تقویت پیوند اسرائیل و آمریکا داشت.
![]()
هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی:
از مرگ سناتور گراهام شوکه شدم و قلبم شکست! سناتور گراهام رهبر واقعی همکاریهای آمریکا و اسرائیل بود
![]()
گدعون ساعر وزیر خارجهٔ رژیم صهیونیستی: از «درگذشت ناگهانی» دوست عزیزم شوکه و غمگین شدم!
من همیشه او را «بهترین دوست و بهترین سناتور» صدا میکردم. سناتور گراهام یکی از بزرگترین دوستان اسرائیل در آمریکا و جهان بود. اسرائیل یک دوست بزرگ را از دست داده است.
![]()
اوهانا رئیس مجلس رژیم صهیونیستی:
از «مرگ ناگهانی» سناتور گراهام شوکه و عمیقاً ناراحت شدم. لیندسی دوست صمیمی اسرائیل و من بود.
![]()