پیام وزیر امور خارجه پس از حضور در مراسم اربعین
رکنا سیاسی: وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم اربعین امسال، نوشت: نبرد امام حسین (ع) ایستادگی در مقابل ظلم و ستم بود، نه مبارزهای برای کسب قدرت دنیوی یا منافع شخصی. جانفشانی و ازخودگذشتگی بیامان او درسهای جاودانهای را در خود دارد که هر مسلمانی باید به آنها گوش جان بسپارد. به ویژه در زمان مواجهه با دشمنانی که قدرت و پایداری شما را زیر سوال میبرند.

سید عباس عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین امسال در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکش نوشت: نبرد امام حسین (ع) درسهای جاودانهای را در خود دارد که هر مسلمانی به ویژه در زمان مواجهه با دشمنانی که قدرت و پایداری شما را زیر سوال میبرند، باید به آن گوش جان بسپارند.
وی ادامه داد: سعادت داشتم به دریای عاشقان اهل بیت پیامبر اسلام محمد مصطفی (ص) و به انبوه مسلمانانی که برای اربعین در کربلا گردهم آمدهاند، ملحق شوم. ما اماکن مقدس عراق را «عتبات عالیات» مینامیم؛ نه فقط به این دلیل که آنها دروازههایی به جهان آخرت هستند، بلکه از آن جهت که به ما نشان میدهند چگونه همدلی و همصدایی دلگرمکنندهای که مرزهای ملیت، قومیت، جنسیت، فرقه و مذهب را درمینوردد، در این جهان کاملاً ممکن است.
وزیر امور خارجه افزود: نبرد امام حسین (ع) ایستادگی در مقابل ظلم و ستم بود، نه مبارزهای برای کسب قدرت دنیوی یا منافع شخصی. جانفشانی و ازخودگذشتگی بیامان او درسهای جاودانهای را در خود دارد که هر مسلمانی باید به آنها گوش جان بسپارد. به ویژه در زمان مواجهه با دشمنانی که قدرت و پایداری شما را زیر سوال میبرند.
-
فیلم/ واکنش اسکوچیچ به دست ندادن با تاج در مراسم اهدای جام: ایشان را آنجا ندیدم
ارسال نظر