انتقاد صریح صالحی از وضعیت آموزش و سلامت / در قزوین مدرسه و بیمارستان کم داریم
رکنا سیاسی: علیاکبر صالحی در نشست راهبردی قزوین خواستار بهرهگیری از ظرفیت فرهنگی، آموزشی و صنعتی استان و تقویت اعتماد مردم به حاکمیت برای توسعه پایدار شد.

به گزارش رکنا، علیاکبر صالحی رییس بنیاد ایران شناسی عصر پنجشنبه در نخستین نشست شورای عالی راهبردی استان قزوین خاطرنشان کرد: رسانهها با استفاده از پویانمایی، تلاش کنند داستانهای مهیج مبتنی بر حماسههای ایرانی و اسلامی را به کودکان و نوجوانان بشناسانند و در این راه سعی کنیم تا آداب و سنن ایرانی و فرهنگ اسلامی را نیز به دانش آموزان بشناسانیم.
وی با اشاره به اینکه باید در حوزه آموزش و پرورش ضمن خارج شدن از نگاه سنتی، دید جدیدی داشته باشیم، افزود: بنده مطالعهای راجب آموزش و پرورش کشور فنلاند داشتم و مشاهده کردم نظامی آموزشی آنها براساس ۱۶ بند بود، متاسف شدم از اینکه همه این ۱۶ بند در توصیه های بزرگان ما بوده اما ما به آنها عمل نکردهایم.
صالحی با اشاره به وجود دانشگاههای معتبر و واحدهای تولیدی برند در استان قزوین، یادآور شد: در قزوین دانشگاهها و صنایع خوب و معتبری داریم و سالهاست که برروی تعامل و پیوند این حوزهها کار میکنیم و در این راه نیز به خوبی پیش رفتهایم، اما باید چنین موضوعاتی را جدی گرفته و بیشتر کار کنیم.
رییس سابق انرژی اتمی ادامه داد: این در حالی است که موضوع معیشت و رفاه جدیتر از گذشته پیگیری شود، در مباحثی مانند سلامت و آموزش، متاسفانه کمبودهایی را در بخش بیمارستان و مدرسه در استان قزوین داریم و برای رفع آن به دنبال افراد خیر باشیم تا بتوانیم با کمک آنها مسایل و مشکلات موجود را مرتفع کنیم.
زمینه اعتماد بین مردم و حکمران باید فراهم شود
صالحی با بیان اینکه همه ما بایستی زمینه اعتمادسازی بین مردم و حکمران را ایجاد کنیم و در این راه از بزرگانی چون حجتالاسلام والمسلمین مظفری بهره بجوییم، افزود: در این رابطه اگر اعتماد مردم به حکمران جلب شود، مردم به مثابه یک دریا، اگر هر کدام یک لیوان آب به میدان بیاورند، به اندازه یک دریا سرمایه گذاری صورت می گیرد، به عنوان مثال اگر حکمران از مردم تقاضای کمک برای ساخت مدرسه کند، این اعتماد در بین مردم باید باشد که با کمک آنها همان مدرسه ساخته خواهد شد، دریغ نخواهند کرد، رشد صنعتی در کشوری مانند انگلستان از همین خرده سرمایه های مردم شکل گرفت.
وی تاکید کرد: در حوزه صرفه جویی باید کارهای اساسی کنیم، اساس دین مبین اسلام بر صرفه جویی است اما متاسفانه در این حوزه به درستی عمل نکرده ایم، باید بین تقاضا و تولید تناسب درستی شکل بگیرد، اگر میزان تقاضا را در جامعه بدانیم براساس همان میزان تولید خواهیم کرد، این در حالی است که بسیاری از تقاضاها نیز در عین حال صحیح و منطقی نیست.
وزیر امور خارجه پیشین ایران با اشاره به اینکه شیوه رسیدن به اهداف باید روشن باشد و دلیل نرسیدن به موفقیتهایمان نیز همین مساله است، گفت: قرار بود در سال ۱۴۰۴ قدرت اول منطقه باشیم، اهداف عالی بود اما شیوه رسیدن به آن را ترسیم نکرده بودیم، به عنوان مثال در پروژه چشمه نور قزوین ناموفق بودیم و به پول امروز هشت هزار میلیارد ریال سرمایه سرمایهگذاری کردیم، این طرح سرنوشتساز است و توصیه میکنم مورد توجه مسوولان استان نیز قرار بگیرد.
صالحی، قزوین را استانی ویژه برشمرد و تصریح کرد: براساس شواهد تاریخی، دریای مازندران از دیرباز به نام دریای قزوین یا کاسپین مشهور بوده، و این شهر نیز نزدیک آن بود و به لحاظ موقعیت استراتژیکی و ژئوپلتیکی خود، دارای جایگاه خاص و ویژه بوده است.
وی ادامه داد: این استان دارای زیرساختهای مناسبی میباشد، نیروی انسانی توانمند، دانشگاههای بی نظیری چون بین المللی امام خمینی، آزاد، علوم پزشکی و غیرانتفاعی متعدد، استانی که از حوزه نیروی انسانی بسیار غنی می باشد.
رییس بنیاد ایران شناسی با اشاره به اینکه در عرصه فرهنگ، هنر و ادب، قزوین نیازی به شناساندن ندارد، افزود: ما بایستی یک نگاه راهبردی به این استان داشته باشیم، در این مسیر باید به توسعه زیرساخت ها، جذب سرمایه گذاری هدفمند، تقویت مسایل آموزشی و در نهایت بازسازی فرهنگی و تربیتی را مورد توجه ویژه قرار داد.
-
مصطفی زمانی: سینما همه چیز به من داد و معصومیتم را گرفت+ویدیو
ارسال نظر