اولین تحریم‌های ترامپ علیه ایران؛ تحریم شبکه بین المللی ارسال نفت خام ایران در چین، هند و امارات

وزارت خزانه داری دولت دونالد ترامپ روز پنجشنبه ۱۸ بهمن‌ماه به وقت محلی ادعا کرد: شبکه نفتی را که صد‌ها میلیون دلار برای ارتش ایران تولید می‌کند، هدف قرار می‌دهد.

به گزارش ایرنا، وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه‌ای افزود: «امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) یک شبکه بین المللی را به دلیل تسهیل ارسال میلیون‌ها بشکه نفت خام ایران به ارزش صد‌ها میلیون دلار به چین را تحریم می‌کند. این نفت به نمایندگی از ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران و شرکت تحت تحریم آن که سپهر انرژی جهان نما پارس (سپهر انرژی) است، ارسال شده است. این تحریم‌ها شامل نهاد‌ها و افراد در حوزه‌های متعدد، از جمله چین، هند، و امارات و همچنین چندین کشتی می‌شود.»

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1091098
  • فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و فوق لاکچری قصر باشکوه 450 متری شراره رخام، بازیگر سریال ناریا در زعفرانیه تهران/ از فنگ شویی تا مبلمان مدرن و تابلوهای هنری منحصربه‌فرد

اخبار تاپ حوادث