حمله اسرائیل به ایران با این موشک ها و هواپیماها ! +  بررسی اسناد لو رفته پنتاگون از آماده سازی حمله هوایی اسرائیل به ایران  و عکس مرموزترین موشک

فرارو در ادامه آورده است ، ساعت ۱.۲۹ دقیقه بامداد ۱۸ اکتبر (جمعه هفته گذشته) دو سند اطلاعاتی متعلق به وزارت دفاع آمریکا از سوی یک کانال تلگرامی به نام Middle East Spectator منتشر شد. این اسناد حاکی از تحرکات نظامی اسرائیل طی روز‌های ۱۴ و ۱۵ اکتبر برای تدارک حمله نظامی به ایران بود. اسنادی که اصالت آنها مورد تردید قرار نگرفت و انتشار آنها با سکوت اولیه مقامات وزارت دفاع آمریکا و در نهایت تائید افشا روبرو شد.

بنابراین گزارش ، یکی از این این دو سند متعلق به یکی از آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا موسوم NGA است که زیرمجموعه پنتاگون قرار دارد. بخشی از وظایف National Geospatial-Intelligence Agency یا آژانس ملی اطلاعات جغرافیایی، وظیفه تحلیل و بررسی اطلاعات به دست آمده از تصاویر ماهواره‌ای و عکس‌های هوایی است. این اطلاعات نیز از همین طریق به دست آمده و منبع آن تحلیل تحرکات زمینی ارتش اسرائیل است. تاریخ این گزارش مربوط به ۱۶ اکتبر (۲۵ مهر) است.

بر اساس سیستم طبقه‌بندی اطلاعات در آمریکا، TOP SECRET بالاترین سطح اطلاعات طبقه‌بندی شده نظامی است. این دو سند نیز دارای این سطح هستند. طبقه‌بندی گزارش در بالاترین بخش مشخص می‌شود. اطلاعات این دو گزارش از این نوع است:

Top Secret: خیلی محرمانه (معادل فوق‌سری در ایران)

TK: اطلاعات فضایی

FGI ISR: اطلاعات دولت خارجی / اسرائیل

RSEN: اطلاعات حساس با ریسک بالا

NOFORN: عدم انتشار خارجی

منشاء سند شماره ۱ (سند عمودی) یکی از کشور‌های عضو Five Eyes است. پنج چشم یک پیمان اطلاعاتی میان پنج کشور آمریکا، بریتانیا، استرالیا، نیوزیلند و کاناداست. منشاء سند دوم بریتانیا ذکر شده است. تحلیل اطلاعات ماهواره‌ای و سیگنال‌ها در بریتانیا بر عهده سازمانی به نام GCHQ است.

جزئیات اطلاعات

بر اساس جدول جزئیات گزارش سند ۱، این اطلاعات از پایگاه هوایی هاتزریم یا حتسوریم به دست آمده است. پایگاه هاتزریم در شمال صحرای نقب واقع شده و محل استقرار اسکادران‌های ۶۹ و ۱۰۷نیروی هوایی اسرائیل است. این اسکاداران ۶۹، از جنگنده‌های F۱۵I موسوم به Thunder و اسکادران ۱۰۷ از F۱۶I استفاده می‌کند. بولتن دانشمندان هسته‌ای BULLETIN OF THE ATOMIC SCIENTISTS در شماره ۷۸ سال ۲۰۲۲، از این پایگاه به عنوان یکی از نقاط احتمالی استقرار تسلیحات هسته‌ای اسرائیل یاد می‌کند.

هاآرتص در توضیح این گزارش آورده است: «این اطلاعات که در ۱۵ و ۱۶ اکتبر جمع‌آوری شده است، شامل پنهان کردن پناهگاه‌های زیرزمینی مستحکم هواپیما‌های جنگی در پایگاه هوایی حتسوریم و نشانه‌هایی از آماده‌سازی برای مسلح کردن موشک‌های بالستیک هواپایه است. ارتش اسرائیل هفته گذشته یک رزمایش بزرگ برای حمله احتمالی انجام داد که شامل سه هواپیمای سوخت‌رسان و یک هواپیمای فرماندهی و کنترل G ۵۵۰ بود که توسط صنایع هوافضای اسرائیل توسعه یافته است.

این سند همچنین به آماده‌سازی برای مسلح کردن هواپیما‌ها با دو نوع موشک بالستیک هواپایه اشاره می‌کند. یکی از آنها ROCKS است که توسط شرکت «رافائل» تولید شده است. مزیت این موشک‌ها توانایی آنها در پرتاب مهمات دقیق از راه دور، فراتر از سیستم‌های دفاع هوایی دشمن است. موشک دیگری که در اسناد فاش شده ذکر شده است، "افق طلایی" نام دارد، نامی که قبلاً به طور عمومی منتشر نشده است و شناسایی آن را دشوار می‌کند. ممکن است به موشکی از سری Sparrow اشاره داشته باشد که معمولاً به عنوان هدف برای سیستم‌های دفاع هوایی استفاده می‌شود، اما مانند موشک‌هایی که شبیه‌سازی می‌کند، قادر به استفاده تهاجمی نیز هست.

موشک ROCKS در وسط تصویر که اطلاعات اندکی درباره آن وجود دارد

موشک ROCKS در وسط تصویر که اطلاعات اندکی درباره آن وجود دارد

موشک Blue Sparrow با طول ۶.۵ متر و برد ۲۰۰۰ کیلومتر و وزن قبل از پرتاب ۱۹۰۰ کیلوگرم است. پس از پرتاب، مانند یک موشک بالستیک عمل می‌کند، قبل از برخورد به هدف خود به ارتفاعات بالا صعود می‌کند. مدل‌های دیگر Sparrow مانند Silver Sparrow بزرگتر و Black Sparrow کوچکتر نیز ذکر شده‌اند. طبق بروشور‌های رافائل، کلاهک جنگی اینرسی که فاقد مواد منفجره است، می‌تواند با یک کلاهک انفجاری جایگزین شود. طبق اطلاعات بروشور‌های رافائل، کلاهک موشک Sparrow را می‌توان با کلاهکی که با مواد منفجره بارگیری شده است جایگزین کرد.»

چه کسی اسناد را منتشر کرد؟

به نظر می‌رسد که این دو برگ سند، مجموعه‌ای از یگ گزارش جامع باشد که اطلاعات مختلفی از تحرکات اسرائیل طی این دو روز را به وسیله تصاویر ماهواره‌ای جمع‌آوری کرده است. یکی از اسناد (سند عمودی) اسکن شده و سند افقی از روی کاغذ عکس گرفته شده است. یک کانال تلگرامی با نام Middle East Spectator برای اولین بار این اسناد را منتشر کرد. اطلاعات زیادی از این کانال در دسترس نیست، اما مرور محتوای آن نشان می‌دهد که در ظاهر، حامی جبهه مقاومت است. در صفحه توئیتری به این نام که تاریخ ایجاد آن سال ۲۰۲۳ است، ایران به عنوان محل تعلق و استقرار این اکانت مشخص شده است. این اکانت توئیتر تنها یک فالووینگ دارد که صفحه رسمی و تائیدشده مقام معظم رهبری است. مشخص نیست که آیا ایران پشت این افشای اسناد بوده و گوشه‌ای از نفوذ در ساختار امنیتی آمریکا را نشان داده یا نه.

گزارش آمریکا

وبگردی