بورس اولین روز کاری هفته را مثبت آغاز کرد + نمادها
تبلیغات

به گزارش رکنا، بازار سهام امروز یکشنبه 26 شهریور ماه 1402 و اولین روز کاری هفته (شنبه تعطیل بود) را سبز آغاز کرد و با رشد 8 هزار و 615 واحدی در ارتفاع دو میلیون و 135 هزار واحد قرار گرفت.

در ادامه شاخص کل هم وزن بورس نیز با 3 هزار و 610 واحد صعود در ارتفاع 721 هزار واحد قرار گرفت.

گفتنی است 5 نماد شپنا، شبندر، فولاد، شتران و شستا بیشترین اثر مثبت و دو نماد فارس و شیران بیشترین اثر منفی را بر بورس امروز گذاشتند.

خبر تبادل 5 تن از زندانیان آمریکایی در ازای آزادسازی 6 میلیارد از منابع ارزی بلوکه شده در روزهای اخیر سیگنال مثبت به بازار داده است و توافق میان ایران و آمریکا قوت گرفته است.

از سوی دیگر سخنرانی احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، نوید روزهای خوشی در بازار سرمایه را می‌ دهد. با این حال با توجه به سابقه اظهارات و وعده هایی که عملی نشده‌ است، همچنان بخش مهمی از بازار سهام به دیده تردید به مواضع دولت می‌ نگرند.

به طور کلی بر اساس اخبار و اتفاقات موجود در جو سیاسی-اقتصادی کشور، پیش بینی می شود بورس شرایط مطلوب‌ تری را نسبت به روزهای ابتدایی شهریور ماه تجربه کند.

بورس اوراق بهادار امروز تهران

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی