ساماندهی تاکسی‌ های اینترنتی در فرودگاه امام / دستور ایست به افزایش کرایه تاکسی های فرودگاه امام خمینی(ره)

به گزارش رکنا، سعید چلندری با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده برای ساماندهی تاکسی‌های اینترنتی در راستای خدمات‌رسانی به مردم اظهار کرد: در زمینه ساماندهی ترمینال مسافری فرودگاه امام مقرر شد تاکسی‌های اینترنتی از داخل پارکینگ شماره 3 نسبت به خدماترسانی به مسافران اقدام کنند.

وی ادامه داد: این اقدام ضمن جلوگیری از ازدحام جمعیت مقابل ترمینال، محل مشخصی در پارکینگ شماره 3 برای آنها در نظر گرفته شده است.

سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)‌ با بیان اینکه این محل از طریق پل ارتباطی با ترمینال یک فرودگاه ارتباط دارد، افزود: محل در نظر گرفته شده برای تاکسی‌های اینترنتی تا ترمینال یک حدود هشتصد متر فاصله دارد.

چلندری تاکید کرد: این برنامه باعث می‌شود از آسیب به کسب و کار تاکسی‌های اینترنتی که در فرودگاه مشغول به خدمات‌رسانی هستند جلوگیری شود، ضمن اینکه خدمات باکیفیت بهتر و ایمنی بالا به مسافران ارائه خواهد شد.

وی با یادآوری اینکه تاکسی‌های اینترنتی و مسافربرهای شخصی علائم مشخصی ندارند و قابل تشخیص نیستند اضافه کرد: یکی از مشکلات این بخش آن است که هویت راننده خودرو مسافربر برای فرودگاه مشخص نیست و تشخیص مسافربر شخصی که اطلاعات آن در جایی ثبت نشده مقدور نبوده است.

سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه تشخیص تاکسی‌های اینترنتی نیز مقدور نبوده و در صورت شکایت مسافران امکان پیگیری آن فراهم نبود، اظهار کرد: با این تفاسیر طرح مذکور به منظور ساماندهی مسافربرهای شخصی و تاکسی‌های اینترنتی با هدف حفظ و ارتقاء ایمنی سفر مسافران برنامه‌ریزی شده است.

چلندری بیان کرد: با اجرای این طرح امکان پیگیری شکایات مسافران از تاکسی‌های اینترنتی فراهم می‌شود و از فعالیت مسافربرهای شخصی که احراز هویت نشده‌اند جلوگیری به عمل خواهد آمد.

یکی از معضلات حمل و نقل فرودگاه امام خمینی، شکایت مسافران از برخی مسافربرهای شخصی بوده که به انحاء مختلف از آنها سوءاستفاده می‌شده است. با توجه به این مسئله شهر فرودگاه امام (ره) طرح ساماندهی تاکسی‌های اینترنتی و مسافربرهای شخصی را به مرحله اجرا در آورده است.

دستور ایست سازمان بازرسی به افزایش کرایه تاکسی‌های فرودگاه امام خمینی(ره)

سید اکبر حسینی موخر، بازرس‌کل امور راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به نامه این سازمان به سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) مبنی بر گله‌مندی مسافران از افزایش سرسام‌آور کرایه حمل و نقل عمومی بیان کرد: جابجایی مسافران فرودگاه امام خمینی(ره) از طریق شرکت‌هایی نظیر سیر و سفر، رویال سفر و ... و با استفاده از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی و مسافربران شخصی صورت می‌پذیرد که  اخیراً بر اساس تصمیم اتخاذ شده در آن شرکت، ورود تاکسی‌های اینترنتی نظیر تپسی و اسنپ به بهانه حفظ امنیت و ایمنی مسافران به محدوده فرودگاه ممنوع شده است.

وی گفت: اتخاذ این تصمیم باعث ایجاد انحصار، کاهش ظرفیت حمل مسافران از فرودگاه و به تبع آن افزایش شدید کرایه حمل و نقل توسط شرکت‌های مزبور و نارضایتی مسافران شده است.

بازرس کل امور راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور از ورود این سازمان به ماجرای افزایش قیمت تاکسی‌ها خبرداد و افزود: به منظور رعایت حقوق عامه و جلوگیری از نارضایتی عمومی و در اجرای بند (ج) ماده (11) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور، این سازمان به موضوع ورود و طی نامه‌ای خطاب به سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام(ره) بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم تاکید کرده است.

حسینی موخر تاکید کرد: در نامه فوق تاکید شده که ضمن حفظ امنیت و سلامت مسافران، خدمت‌رسانی مناسب به مسافران ارائه و از افزایش قیمت نامتعارف هزینه کرایه‌های اخذ شده از مسافران جلوگیری شود.

به گفته وی در این نامه بر لزوم برخورد با هرگونه اخلال تاکید و مقرر شده که نتایج اقدامات با قید فوریت به سازمان بازرسی منعکس شود.

منبع: تسنیم

کدخبر: 856197 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟