افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور رئیس مجلس و وزیر نفت

به گزارش رکنا اقتصادی، افتتاحیه نمایشگاه با سخنرانی و توضیحات مجید بوجارزاده ، رئیس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران، آغاز شد. سپس جواد اوجی، وزیر نفت به اهداف مهم این نمایشگاه پرداخت و شعار این نمایشگاه را «نفت دانش بنیان؛ تولید ایرانی، صادرات جهانی» نامید.

بیست و ششمین نمایشگاه نفت و گاز از ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ میزبان شرکت های کوچک و بزرگ نفتی، سرمایه گذاران بزرگ نفت، مدیران و مسئولان این حوزه، فعالان و نخبگان داخلی و خارجی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و پالایش است.

امروز همچنین محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (جمعه) به منظور حضور در مراسم افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی وارد محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران شد و پس از افتتاح آن، از سالن‌های نمایشگاه بازدید کرد و از نزدیک در جریان دستاوردها، تولیدات و پروژه‌های در حال اجرای شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه قرار گرفت.

در این بازدید جواد اوجی وزیر نفت، فریدون حسنوند رییس کمیسیون انرژی مجلس، علی عسگری مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس، مجتبی توانگر عضو کمیسیون انرژی، محسن خجسته مهر رییس شرکت ملی نفت ایران، رئیس مجلس شورای اسلامی را همراهی می‌کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی: مجلس برای تحول در صنعت نفت از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد

محمدباقر قالیباف امروز (جمعه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه) در آیین گشایش بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: مجلس شورای اسلامی با افتخار به‌عنوان تسهیل‌گر و تنظیم‌گر برای تحول در صنعت نفت اقدام و خدمت خواهد کرد و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کند.

وی بابیان اینکه انتقال مستقیم پول به چرخه اقتصاد کشور در هر کجای دنیا تورم‌زاست، افزود: این کار نعمت منابع را به نقمت بدل می‌کند که امروز شاهد این امر هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باور داریم منابع زیرزمینی متعلق به دولت‌ها نیست و به نسل امروز و آینده تعلق دارد، از این رو باید بدانیم که خام‌فروشی و مصرف کردن در هزینه جاری مناسب نیست.

ضرورت دارد برای توسعه صنعت گاز تلاش کنیم

قالیباف اظهار کرد: همه اعداد و ارقام نشان می‌دهد تقاضای نفت رو به افول بوده و تقاضا برای استفاده از گاز طبیعی افزایش یافته است که ضرورت دارد برای توسعه این صنعت تلاش کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در بحث انرژی کشور، موضوع خام‌فروشی است و در این باره حکمرانی نداریم، از این رو نیاز است سران قوا آن را اصلاح کنند، گفت: صنعت نفت ما از پیشران‌های برنامه هفتم توسعه است و می‌تواند کشور را در کمترین زمان ممکن به تحولی بزرگ برساند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فروش نفت ایران شامل تحریم شد، اما گاز دارای چنین محدودیتی نبود و گاز کشور در زمان تحریم به ترکیه و عراق رفت، افزود: اعداد و ارقام این‌گونه نشان می‌دهد که ما در مجموع دارای بزرگ‌ترین ذخایر نفت و گاز جهان هستیم و هم‌اکنون فرصت جهاد تصمیم‌گیری است.

قالیباف تصریح کرد: تجارت انرژی کشور هم‌اکنون مبتنی بر نفت خام است و نه گاز، گاز طبیعی به دلایل مختلف از جمله دور زدن تحریم بسیار مهم است، بنابراین باید جهت‌گیری تغییر کند و این سوخت پاک مبنای تجارت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه همواره خام‌فروشی را نقد می‌کنیم و می‌گوییم هزینه‌کرد ۷۰ تا ۸۰ درصدی آن در هزینه‌های کشور بد است، اظهار کرد: بدتر از خام‌فروشی، خام‌اندیشی و حکمرانی نامناسب بر بخش انرژی است. در حقیقت باید به جای اینکه از خود نفت خام صیانت شود، از ثروت حاصل از نفت صیانت کنیم.

مردمی کردن اقتصاد در حوزه انرژی

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت و مجلس وظیفه دارند به اقتصاد مردمی ایمان داشته باشند، افزود: مردم را از اقتصاد حذف کرده‌ایم، در صورتی که مردمی کردن اقتصاد در حوزه انرژی باید شکل گیرد، البته باید راه فرصت‌طلبی‌های زشت اقتصاد بیمار کشور را ببندیم و نقدینگی را به سمت تولید سوق دهیم.

قالیباف با اشاره به اینکه در آستانه تنظیم برنامه هفتم توسعه قرار داریم و نیاز به نوشتن و تدوین چند کتاب نیست، باید ۲ تا ۳ پیشران کشور را تعیین کرد و در این مسیر گام برداشت، تصریح کرد: برای دور زدن تحریم‌ها، ثبات در درآمدها و افزایش ارزش افزوده باید جهت‌گیری‌ها را اصلاح کنیم، همسو با این موضوع لازم است گاز را مبنای صادرات قرار دهیم که باثبات‌تر از حوزه نفت است.

وی با بیان اینکه به نیروهای جوان باانگیزه و دانش‌بنیان و با غیرت ایرانی و اسلامی که در کنار نیروهای باتجربه و شرکت‌های با قدمت زیاد برای استقلال کشور و برای عزت ایران اسلامی تلاش می‌کنند، خداقوت می‌گویم، اظهار کرد: حفظ معادن، نفت، گاز و انفال سرمایه‌ها و ثروت‌های بین‌نسلی از اولویت‌هاست، اما برای انجام آن با چالش‌هایی روبه‌رو هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوع را باور داریم و البته تجربه کردیم که چه پیش از انقلاب که سفیر یکی از ابرقدرت‌ها برای نفت و ثروت این کشور تصمیم می‌گرفت و استقلالی در این زمینه نداشتیم و چه امروز پس از انقلاب که درآمد مستقیم انفال وارد بودجه می‌شود این موضوع بی‌شک نعمت نخواهد بود.

باید از ثروت حاصل از نفت صیانت کنیم نه از خود نفت‌ خام

قالیباف تأکید کرد: در حقیقت باید از ثروت حاصل از نفت صیانت کنیم نه از خود نفت‌ خام. باید این ثروت را خوب نگهداری کنیم و توسعه دهیم. تجربه تلخ گذشته حساب ارزی مقابل چشمان ماست که چگونه پول را به آنجا بردیم، هزینه کردیم و نتوانستیم این ثروت بین‌نسلی را حفظ کنیم و افزایش دهیم.

وی گفت: باید این سرمایه را به سمت ثروت‌های ماندگار، بخش سرمایه‌گذاری‌های مولد و سرمایه‌گذاری‌های فزاینده اقتصادی در داخل و خارج از کشور ببریم، اما واقعیت این است که در این مسیر حکمرانی دقیقی نداریم. این اشکال را پیش از هر کسی به شخص خودم و مسئولیت و جایگاهم در مجلس می‌دانم و این موضوع وظیفه ما در سران قواست، زیرا یکی از وظایف ما اصلاح حکمرانی انرژی در بخش‌های مختلف است.

رئیس مجلس شورای اسلامی به موضوع بهینه‌سازی مصرف انرژی، بهبود تراز تولید و مصرف در حامل‌های انرژی و هدفمندکردن یارانه‌های انرژی، اشاره کرد و افزود: چالش‌های بزرگ امروز که مردم را هم به زحمت انداخته، این ناترازی در بخش‌های مختلف بودجه، بانک‌ها، انرژی چه در تولید و چه در مصرف است.

قالیباف اظهار کرد: امروز مجموع مصرف انرژی فسیلی کشور معادل بیش از ۵ میلیون بشکه در روز است که نشان از میلیاردها دلار هزینه دارد.

وی با اشاره به ناعدالتی‌ها در مصرف، گفت: برخی در کشور ۲۰ برابر بقیه انرژی‌ مصرف می‌کنند در حالی که این سرمایه همه نسل‌ها در آینده است و عدالت در استفاده از انرژی باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما نمی‌توانیم هر رویکردی را برای حوزه انرژی بگذاریم و هر شخصی نگاهش محدود به یک حوزه جغرافیای سیاسی باشد. این نوعی ظلم به دیپلماسی انرژی است و باید از همه ظرفیت‌ها برای تحقق دیپلماسی انرژی استفاده کرد.

قالیباف تصریح کرد: در گسترش دیپلماسی انرژی با کشورهای همسو فرصت بزرگی داریم. ما امروز باید از فرصت‌ها بهره گیریم؛ فرصت با ریسک و بدون ریسک. باید فرصت با ریسک را انتخاب کنیم تا به موفقت‌های لازم در این حوزه برسیم.

امضای 50 قرارداد نفتی به ارزش 16.7 میلیارد دلار از ابتدای دولت سیزدهم

جواد اوجی، وزیر نفت در مراسم آغاز به‌کار بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اظهار داشت: نمایشگاه صنعت نفت ایران میثاق سالانه و محل تعامل و جمع شدن فعالان داخلی و خارجی در صنعت نفت ایران و یکی از نمایشگاه‌های بزرگ صنعت نفت جهان است.

وی افزود: صنعت نفت دانش‌بنیان، تولید ایرانی، صادرات جهانی» به‌عنوان شعار بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی بسیار الهام‌بخش است.

وزیر نفت تصریح کرد: دانش‌بنیان کردن صنعت نفت و توجه به ساخت داخل، اولویت اصلی وزارت نفت در شرایط کنونی به‌شمار می‌رود که در  کل جهان هم چنین است و صنعت نفت جهان محل توسعه بسیاری از فناوری‌های نو است.

 وزیر نفت با بیان اینکه حضور 23 دانشگاه و مرکز پژوهشی، بیش از صد شرکت دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها و پارک فناوری و شهرک‌های علمی تحقیقاتی در این نمایشگاه، نشانه جدیت وزارت نفت در این زمینه است، افزود: انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به ‌نام تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین نیز مسئولیت ما را در این زمینه بیشتر کرده است.

اوجی با تأکید بر اینکه رویکرد ما در دانش‌بنیان کردن صنعت نفت و توجه به ساخت داخل به ‌هیچ عنوان شعاری نیست، به تبیین مهم‌ترین اقدام‌های وزارت نفت در این زمینه پرداخت و درباره نخستین اقدام گفت: وزارت نفت برنامه و احکام مورد نیاز برای تولید دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال در صنعت نفت را با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تهیه و تنظیم کرده است که ان‌شاءالله به‌زودی به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

وی گفت: در قالب این برنامه، اقدام‌های وسیعی برای افزایش تولید، دانش‌بنیان کردن صنعت نفت و افزایش اشتغال در دستور کار وزارت نفت قرار گرفته است

وزیر نفت دومین اقدام در دانش‌بنیان کردن صنعت نفت و توجه به ساخت داخل را انتشار فراخوانی برای مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه‌های اولویت‌دار صنعت نفت در ماه‌های ابتدایی دولت سیزدهم بیان کرد و افزود: در این فراخوان بیش از 300 شرکت برای دانش‌بنیان کردن صنعت نفت در زمینه‌های اولویت‌دار و اشتغال‌آفرین چون بهینه‌سازی، احیای چاه‌های کم بازده و توسعه زنجیره ارزش مشارکت کردند. هم‌اکنون امضای قرارداد و ارائه تسهیلات و حمایت از این شرکت‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت تبصره 18 قانون بودجه آغاز شده است.

وی با بیان اینکه تکمیل زیست‌بوم فناوری نفت دیگر اولویتی است که وزارت نفت در دستور کار دارد، توضیح داد: وزارت نفت به‌دنبال فعال کردن مراکز نوآوری در مجاورت دانشگاه‌ها، استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در پارک فناوری نفت و توسعه این پارک‌هاست.

به گفته اوجی، ارائه تمهیدات و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای ساخت کالاهای بار اول و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت با تمرکز بر اقلام اساسی و گروه‌های کالایی که دارای ارزبری قابل‌توجهی بوده و اکنون وابستگی زیادی به واردات دارند از دیگر اقدام‌هایی است که در دستور کار وزارت نفت قرار دارد.

وزیر نفت در ادامه این آیین بر ضرورت توجه به سرمایه‌گذاری و توسعه در صنعت نفت تأکید کرد و گفت: تا سرمایه‌گذاری صورت نپذیرد، بخش‌های تولیدی، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان نیز از پویایی برخوردار نخواهند شد و فضای کسب‌وکار در صنعت نفت بهبود نخواهد یافت، بنابراین محرک فعالیت بخش‌های مختلف پیمانکاری، سازندگان و ارائه‌دهندگان خدمات، موضوع مهم سرمایه‌گذاری است.

اوجی با بیان اینکه تحقق نیافتن منابع مورد نیاز برای توسعه صنعت نفت در سال‌های گذشته نه‌تنها سبب به مخاطره افتادن پایداری تولید نفت و گاز شده بلکه تهدیدی برای امنیت انرژی کشور به شمار می‌رود، افزود: بر این اساس موضوع سرمایه‌گذاری و ایجاد زمینه لازم برای توسعه در صنعت نفت در اولویت اصلی قرار دارد.

وی تأکید کرد: تردید نداشته باشید که اگر در صنعت نفت به‌موقع سرمایه‌گذاری انجام نشود به‌طور حتم با کسری تراز تولید و مصرف انرژی در کشور روبه‌رو خواهیم شد، به همین دلیل ما برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف این صنعت بزرگ برنامه‌های متنوعی تدوین کرده‌ایم.

وزیر نفت با اشاره به اینکه در 9 ماه نخست استقرار دولت سیزدهم این وزارتخانه موفق شده است با بهره‌گیری از توان هلدینگ‌های بزرگ نفتی و پتروشیمی، ظرفیت مالی بانک‌ها همچنین مذاکره با شرکت‌های معتبر بین‌المللی بیش از 50 قرارداد و تفاهم‌نامه به ارزش بیش از 16 میلیارد و 700 میلیون دلار امضا کند، گفت: اولویت این پروژه‌ها شامل توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز، جمع‌آوری گازهای مشعل، توسعه زنجیره ارزش پالایشگاهی و نیز بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان داخلی بوده است.

اوجی با تأکید بر اینکه بر اساس سیاست‌های اصولی و کلان دولت، اولویت ما تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خواهد بود، افزود: همسو با این موضوع تلاشمان این است 48 طرح کلان و اولویت‌دارِ نیمه‌تمام در صنعت نفت را تا پایان امسال با سرمایه‌گذاری 13 میلیارد دلار تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم و در همین سال عملیات اجرایی 25 طرح عظیم با سرمایه‌گذاری 30 میلیارد دلار را آغاز کنیم.

وی تصریح کرد: این طرح‌ها شاخص‌هایی چون افزایش تولید نفت و گاز از میدان‌های مشترک، تأمین امنیت انرژی کشور، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش اولویت‌بندی و انتخاب شده‌اند که در بخش بالادست صنعت نفت مانند توسعه میدان‌های نفت و گاز و در بخش پایین‌دست این صنعت مانند خطوط انتقال گاز، طرح‌های پتروشیمی و احداث پتروپالایشگاه‌های جدید با استفاده از امتیاز تنفس خوراک خواهد بود.

وزیر نفت به موضوع تحریم اشاره کرد و با بیان اینکه مقابله با تحریم‌ها و دیپلماسی قوی انرژی از اولویت‌های وزارت نفت است، گفت: در شرایط کنونی، صنعت نفت ایران در خط مقدم نبرد اقتصادی و مقابله با دشمنان قرار دارد.

اوجی با اشاره به اینکه این نمایشگاه، جلوه‌ای از توانمندی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی است، افزود: اینکه با وجود استمرار تحریم‌ها، ظرفیت‌های داخلی در همه زمینه‌ها از جمله ساخت تجهیزات، طراحی و مهندسی و پیمانکاری و اجرا در حال رشد هستند و امیدوارانه برای آینده برنامه‌ریزی می‌کنند، نشان از شکست سیاست تحریم‌هاست.

وی با تأکید بر اینکه تحریم‌ها نتوانسته توسعه صنعت نفت و صادراتمان را متوقف کند، ادامه داد: ما ابتکار عمل را به‌دست گرفته‌ایم و توانستیم بازارهای خود را متنوع و صادرات نفت را افزایش دهیم و کانال‌های مالی خود را تسهیل کرده‌ایم که سبب جهش خیره‌کننده‌ای در وصول درآمدهای ما بوده است.

به گفته وزیر نفت، وزارت نفت به اذعان دستگاه‌هایی چون سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، موفق به ایفای کامل تعهدات و تکالیف درآمدی خود بالاخص در زمینه صادرات نفت و میعانات گازی در بودجه سال 1400 شده است.

اوجی حضور 44 شرکت خارجی در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را جلوه‌ای از اهمیت و اولویت بحث دیپلماسی انرژی و تعاملات خارجی برای این صنعت دانست و گفت: ما با فعال کردن دیپلماسی انرژی، برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی به‌خصوص از کشورهای دوست هم اقدام کرده‌ایم و قراردادها و تفاهم‌نامه‌های مهمی هم در این خصوص امضا کرده‌ایم.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز سنگین صنعت نفت به سرمایه‌گذاری، ما از تمامی سرمایه‌گذاران کشورهای همسو در بخش‌های مختلف صنعت نفت ایران استقبال می‌کنیم. سرمایه‌گذاران خوب می‌دانند که با توجه به بحران انرژی جهان و افزایش چشمگیر تقاضای انرژی، سرمایه‌گذاری در این بخش چقدر سودآور خواهد بود.

وزیر نفت با بیان اینکه خوشبختانه با دیپلماسی فعال انرژی در ماه‌های گذشته فروش نفت افزایش و وصول درآمدهای آن با وجود سخت‌گیری بیشتر تحریم‌کنندگان صورت گرفته است، تصریح کرد: همچنین بازگشت ایران به مسیر تبادلات انرژی منطقه از طریق احیای سوآپ گاز، یافتن بازارهای جدید برای نفت و فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی و صدور خدمات فنی مهندسی فراهم شده است.

اوجی با تأکید بر اینکه همکاری مؤثر با کشورهایی که پیش از این، ظرفیت‌های آنها مورد توجه قرار نداشت، از جمله کشورهای آمریکای لاتین، فرصت‌های فوق‌العاده‌ای را در اختیار صنعت نفت و اقتصاد ملی ما قرار داده است، افزود: برای نخستین بار آرزوی چند ده ساله کارشناسان صنعت نفت برای در اختیار گرفتن سهام پالایشگاه‌های فراسرزمینی از طریق دیپلماسی فعال انرژی محقق شده و بازارهای جدید و جذابی برای نفت و میعانات و فرآورده‌های نفتی ایران حاصل شده که در این زمینه به توفیق‌های بزرگی دست پیدا کرده‌ایم که نشان‌دهنده اهتمام وزارت نفت بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در دنیا است.

وی در پایان با قدردانی از تمام دست‌اندرکاران برگزاری این نمایشگاه و شرکت‌های حاضر و همچنین یاری همه نهادها به‌خصوص مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هر زمان صنعت نفت در ایران به حرکت دربیاید، چرخ همه صنایع، کارخانه‌ها و اقتصاد ملی به حرکت درخواهد آمد و برای جوانان اشتغال و برای متخصصان فرصت بالندگی و رشد ایجاد خواهد کرد.

مدیر بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت: نمایشگاه بین‌المللی نفت فرصتی برای نمایش اقتدار کشور است

مجید بوجارزاده امروز (جمعه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه) در آیین گشایش رسمی بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، ضمن خیرمقدم به مدعوین از جمله مقام‌های عالی‌رتبه کشور، رئیس مجلس شورای اسلامی، رؤسای کمیسیون‌ها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزیر نفت، معاونان و مدیران ارشد صنعت نفت گفت: به لطف سایه مستدام مقام معظم رهبر انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در سال تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی، با همت و تلاش همه‌جانبه مسئولان انقلابی و جهادی و توجه ملت گرانقدر و شایسته ایران برای اعتلای کشور به اهتمام شرکت ملی نفت ایران و دیگر شرکت‌های تابع و در رأس آن وزارت نفت میزبان شما عزیزان در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز پالایش و پتروشیمی هستیم که با هدف ارائه توانمندی‌ها، تجلی خودباوری، خودکفایی و شکوفایی در صنعت پیشران کشور، صنعت نفت با شعار نفت دانش‌بنیان، تولید ایرانی و صادرات جهانی در آستانه برگزاری است.

وی افزود: این نمایشگاه در شرایطی برگزار می‌شود که با وجود تحریم‌های خصمانه دشمن و در مرحله عبور از همه‌گیری بیماری کرونا، نمایانگر قدرت و عظمت بلامنازع صنعت و تولید ملی کشور و در رأس آن صنعت عظیم نفت است که به‌واسطه دیپلماسی فعال و میدانی دولت سیزدهم و همسو با آن سیاست‌های هدفمند وزارت نفت در عرصه انرژی، نقش ارزشمندی در دستیابی به اهداف ازپیش‌تعیین‌شده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایفا می‌کند.

مدیر بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری برای دانش‌بنیان شدن صنعت نفت، امسال کانون تمرکز نمایشگاه با حمایت حداکثری از شرکت‌‍‍‌های دانش‌بنیان فرصت را فراهم کرده است تا این شرکت‌ها بتوانند ضمن رونمایی از توانمندی‌های خود از فرصت مشارکت در طرح‌ها و پروژه‌های صنعت نفت و انتقال فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های تخصصی صنعت نفت نیز بهره‌مند شوند.

بوجارزاده درباره فضای نمایشگاهی امسال توضیح داد: این دوره از نمایشگاه با حضور بیش از ۱۲۰۰ شرکت داخلی و خارجی در مساحتی بالغ بر ۴۰ هزار مترمربع شامل فضاهای سرپوشیده و فضای باز با جانمایی ۹۰۸ غرفه در ۱۸ سالن اصلی نمایشگاهی با گروه‌های کالایی گوناگون و شرکت‌های فعال صنعت نفت شامل انجمن‌های سازندگان تجهیزات، صادرکنندگان و تولیدکنندگان برق و الکترونیک، صنایع پایین‌دستی، صنایع پالایشی، تجهیزات فرآیندی و دیگر بخش‌ها با مشارکت چشم‌گیر یک‌صد شرکت دانش‌بنیان و فناور هم‌زمان با استقبال ۴۴ شرکت خارجی یا نمایندگان آنها از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، امارات متحده عربی، کره‌جنوبی، سوئیس، آلمان، اوکراین، آفریقای‌ جنوبی، بلژیک، روسیه، چین، عراق و آذربایجان و دیگر کشورها در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: همچنین در طول چهار روز برگزاری نمایشگاه، برای امضای قراردادها و تفاهم‌نامه‌های مختلف سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی به‌همراه برگزاری نشست‌ها  کارگاه‌های تخصصی گوناگون برنامه‌ریزی شده است.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران در پایان گفت: جای بسی امید است که در این نمایشگاه افزون بر نمایش اقتدار با ارائه تازه‌ترین دستاوردهای صنعت نفت بتوان ضمن امیدآفرینی در جامعه نقش تأثیرگذار و بی‌بدیل متخصصان خلاق صنعت را در میدان عمل به نمایش گذاشت و با ایجاد رقابت در عرصه بین‌المللی، نوید افقی روشن را داد و بازنمایی توانمندی‌های داخل کشور عرصه‌ای تازه ایجاد کرد.

کدخبر: 779921 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟