تمام ناوگان اتوبوسی کشور برای مراسم وداع با رهبر شهید بسیج شد / فروش بلیت به مقصد تهران، قم و مشهد محدود شد
تبلیغات

به گزارش خبرنگار رکنا، رضا اکبری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با تشریح برنامه‌های حمل‌ونقلی برای مراسم پیش‌رو، این عملیات را یک «رویداد تاریخی» توصیف کرد و گفت: تمام ظرفیت ناوگان اتوبوسی کشور برای خدمت‌رسانی به مردم و مدیریت سفرها بسیج شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷ هزار و ۷۵۰ دستگاه اتوبوس فعال در مسیرهای بین‌شهری با مسافت‌های طولانی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: همه این ناوگان در این طرح به کار گرفته خواهند شد و حدود ۴ هزار دستگاه نیز برای اعزام کاروان‌های مردمی در استان‌ها اختصاص یافته است.

اکبری افزود: سایر ظرفیت ناوگان از دو روز قبل از آغاز مراسم از طریق سامانه‌های فروش اینترنتی و سامانه سپاس در اختیار مردم قرار می‌گیرد و با رصد کامل صندلی‌ها، نحوه تخصیص بلیت‌ها به‌صورت لحظه‌ای کنترل خواهد شد.

رئیس سازمان راهداری اعلام کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، از جمعه تا دوشنبه فروش بلیت فقط به مقصد تهران، دوشنبه و سه‌شنبه فقط به مقصد قم و از سه‌شنبه تا پایان مراسم فقط به مقصد مشهد انجام می‌شود و برای سایر مسیرهای کشور محدودیت‌هایی اعمال خواهد شد تا حداکثر ظرفیت ناوگان به این سه مقصد اختصاص یابد.

وی همچنین از تلاش برای اضافه شدن ۴ هزار دستگاه اتوبوس متعلق به وزارتخانه‌ها، صنایع، پتروشیمی‌ها، کارخانه‌های فولادی، دانشگاه‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: در صورت تحقق این برنامه، ظرفیت ناوگان اتوبوسی کشور به حدود ۱۱ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ دستگاه خواهد رسید.

اکبری با اشاره به تمهیدات ترافیکی گفت: در تهران، پایانه‌های جنوب و شرق محور اصلی اعزام خواهند بود و در صورت افزایش ترافیک، شهر آفتاب به‌عنوان پایانه پشتیبان فعال می‌شود. همچنین در قم و مشهد نیز پارک‌سوارهای ویژه برای مدیریت ورود اتوبوس‌ها پیش‌بینی شده است.

وی از افزایش سهمیه سوخت ناوگان عمومی خبر داد و گفت: سقف سوخت‌گیری ناوگان حمل‌ونقل عمومی افزایش یافته و سهمیه تنخواه نیز از صبح جمعه در کارت سوخت اتوبوس‌ها و ناوگان عمومی شارژ می‌شود تا مشکلی در تأمین سوخت ایجاد نشود.

رئیس سازمان راهداری همچنین از آماده‌سازی کامل محورهای منتهی به تهران، قم و مشهد، تجهیز بیش از ۱۱۰۰ مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی، استقرار گشت‌های مشترک پلیس و راهداری، بهره‌گیری از ۱۳۰۰ سامانه نظارت تصویری، ۲۵۰۰ دوربین و ۳ هزار دستگاه ترددشمار و راه‌اندازی قرارگاه مشترک مدیریت ترافیک خبر داد.

به گفته اکبری، سامانه ۱۴۱ نیز به‌صورت ۲۴ ساعته از طریق تلفن، سایت، اپلیکیشن و پیام‌رسان‌های داخلی، آخرین وضعیت راه‌ها، محدودیت‌های ترافیکی، شرایط جوی، فروش بلیت و مسیرهای جایگزین را در اختیار مردم قرار خواهد داد.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1228957
  • آسمان تهران دوشنبه کاملاً بسته می‌شود/ جزئیات پروازهای فرودگاهها در ایام مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب + فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات