نابغه ایرانی، مخترع دستگاه درمان سرطان شد!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، جوانی نابغه است که کاری کرده است کارستان. او دستگاهی را اختراع کرده که به گفته خودش، درمان سرطان را ممکن ساخته است؛ آن هم نه فقط یک نوع خاص از سرطان بلکه همه انواع آن را!

او پدرش را به علت ابتلا به سرطان خون از دست داده است و همین موضوع، انگیزه ای در وجودش ایجاد می کند تا با یکی از همکارانش، دست به ساخت این دستگاه بزند. آنها با درآمد خودشان با هزینه ای کمتر از یک میلیارد تومان، دستگاه درمان سرطان را ساخته اند. او همچنین پنج بار از سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) جوایزی برای کارهای علمی و پژوهشی اش دریافت کرده است.

مهدی والوزی، پژوهشگر و مخترع دستگاه بیورزونانس سلولی است که با فرکانس سلول بنیادی و ایجاد میدان مغناطیسی ارتعاشی می تواند سرطان را بدون دارو و روش های شیمی درمانی، درمان کند.

او در گفت و گو با رکنا می گوید: پنج سالی می شود که من و یکی از همکارانم  روی این دستگاه کار می کنیم. این دستگاه در آزمایشات جانوری و انسانی جواب مثبت داده است؛ ولی مافیای دارو باعث شدند ما نتوانیم به خوبی به مسیرمان ادامه دهیم.

وی مدعی شد :حتی از سه سال پیش تاکنون، 6 بار به شکل های مختلف، به جان من سوء قصد شده است!

این پژوهشگر با تاکید بر اینکه این تکنولوژی در دنیا کم نظیر است؛ ولی در ایران به شدت نسبت به آن بی توجهی شده است می گوید: من دعوتنامه های مختلفی از کشورهای دیگر داشتم؛ ولی هیچ وقت نخواستم کشورم را ترک کنم. تا این لحظه نیز ما بدون دریافت یک ریال از کسی، با سرمایه خودمان این دستگاه را ساخته ایم و الان فقط حمایت می خواهیم.

او با اشاره به اینکه آنها این طرح را با کمیته ملی بهداشت و درمان، مرکز ژنتیک و... در میان گذاشته اند؛ ولی هیچ نتیجه ای در پی نداشته است، در ادعایی دیگر گفت:با استفاده از بیورزونانس، کشور روسیه در علم تشخیص سرطان پیشرفت زیادی داشته است ولی ما نه تنها می توانیم سرطان را تشخیص دهیم، بلکه می توانیم همه انواع سرطان ها را درمان کنیم.

این مخترع ایرانی می گوید: پیشرفت در این حوزه، مستلزم آن است که مجوز آزمایش اختیاری برای ما صادر شود تا بیمارانی که خودشان راغب هستند، این دستگاه رویشان امتحان شود؛ ولی از آنجایی که ما مجوزی نداریم و حمایت هم نمی شویم، این دستگاه بلااستفاده مانده است.

والوزی در ادامه گلایه کرد: چون دولت ها می آیند و می روند و کار مفیدی برای کارهای دانش بنیانی نمی کنند.

وبگردی