۱۲۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد ایجاد شد

به گزارش رکنا به نقل از ایرنا، مهدی روح اللهی افزود: راهبری شغلی از سال ۹۸ به عنوان یکی از الگوهای بومی ایجاد اشتغال مطرح شد و تاکنون نیز بازخورد مثبتی داشته است.

وی ادامه داد: با وجود اینکه این الگو حتی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین وزارت صنعت، معدن، تجارت مورد استقبال و مقبولیت قرار گرفته اما برای آن الگوی حمایتی تعریف نشده است.

مدیرکل راهبری شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به ایجاد باشگاه راهبران شغلی برای حل این دغدغه افزود: امسال بیش از ۱۲۰ هزار فرصت شغلی در قالب راهبری شغلی در مجموعه کمیته امداد ایجاد شد که بیش از ۳۷ درصد از مجموع اشتغال این نهاد را دربرمی‌گیرد.

به گفته روح الهی، اکنون حدود پنج هزار و ۳۹۰ راهبر در کشور فعال هستند که بنابر بررسی میدانی، متوسط ایجاد شغلی که هر راهبر توانسته ایجاد کند، ۵۵ نفر بوده است و برخی از این راهبران ۳۰ مجموعه تولیدی را زیر مجموعه خود دارند.

وی توضیح داد: مدل راهبری شغلی، زنجیره‌ای برای اتصال مشاغل خرد است تا با ایجاد ارتباط مستقیم و مستمر، چرخه تامین مواد اولیه، تولید و فروش را کامل کند.

به گفته مدیرکل راهبری شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) از مزایای این طرح می‌توان به پایداری بیشتر اشتغال، کسب درآمد بیشتر از طریق سفارش‌های عمده، ارتباط مستمر با زنجیره تامین مواد اولیه و بازار فروش همچنین ورود به بخش نوآفرینی اشاره کرد.

روح الهی گفت: میزان تحقق اهداف و موفقیت این طرح، ۹۴ درصدی است و فقط حدود ۶ درصد هدررفت یا انحراف دیده و گزارش شده که در میان نهادهای دیگر، کمیته امداد امام خمینی(ره) را در جایگاه ویژه‌ای در حوزه اشتغال قرار می‌دهد.

وی دستاورد و موفقیت این طرح را لازمه به رسمیت شناختن و تشویق راهبران برای بهره‌مندی از مشوق‌ها و بسته‌های حمایتی دانست و تاکید کرد: در صورت حمایت مناسب از راهبران به واسطه تخصص و تجربه اقتصادی، آنها می‌توانند فرصت‌های شغلی بیشتر در کنار پایداری تضمین شده ارائه دهند.

کدخبر: 871979 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟