اقدام جاعلانه گوگل مپس با تغییر نام خلیج فارس/ حقیقت پور:ایران وارد یک جنگ ترکیبی شده است

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، گوگل مپس در  اقدامی دور از قوانین بین المللی در رفتاری جاعلانه دوباره نام خلیج عربی را کنار نام خلیج فارس قرار داده است.

مسالک و الممالک، نسخۀ 3515 کتابخانۀ موزۀ ملّی ایران به خطّ ابن السّاوجیمسالک و الممالک اصطخری،  Ms. Orient. A. 01521 کتابخانۀ برلین، مورّخ 569 ق

 

 

همچنین مسعودی در کتاب «مرات الذهب و معادن ذات» درباره خلیج نوشته و آن را دریای پارس نامیده است. او آن را یکی از چهار دریای متصل به هم برشمرد. مسعودی می گوید: دریاهای چین و هند و فارس و یمن به هم پیوسته اند و آبهای آنها از هم جدا نیست، چنانکه اشاره کردیم، جز اینکه تلاطم و ایستایی آنها به دلیل ضربات مختلف بادها و تأثیرات آنها متفاوت است. از فوران های آنها و غیره. قایق او دشوار است…».

مسعودی دریای فارس «مرات الذهب و معادن ذات

کمااینکه در همین زمینه، مطهر بن طاهر مقدسی در کتاب البدایه و تاریخ خود می نویسد: خلیج پارس را خلیج فارس می گویند. و ابن حوقل آن را در کتاب «مسیرها و ممالک» خود آورده و می‌گوید: «و من از سرزمین‌های عرب پیروی کردم، پس از آن که تمام آنچه را که در آن‌ها از کوه‌ها، شن‌ها، جاده‌ها و رودخانه‌های اطراف آن‌ها وجود دارد، ترسیم کردم. دریای پارس چون بخش اعظم سرزمینش را جشن می گیرد و با آن همدردی کرده است.»

ابن حوقل1

خلیج فارس

 

ارتباط خلیج فارس با ایران نیز در نوشته های قرن سیزدهم میلادی آمده است یاقوت الحماوی در کتاب معجم البلدان آمده است که «دریای پارس: شاخه ای از بزرگترین دریای هند و آن است. نام به فارسی است که حمزه ذکر کرده است: زهرا کمسیر…. .». در مورد قرن چهاردهم میلادی، سراج الدین بن واردی در کتاب «خردات العجایب و فریده الغرایب» از شگفتی های خلیج فارس سخن می گوید: «خداوند دریا را برگزید. پارسی به خاطر اینهمه نعمت، نعمت فراوان، موهبت، شگفتی، افراط و غریبی، از جمله مروارید غرق شده ای که از آن عشق بزرگ بیرون می آید. شاید مروارید یتیمی را یافته‌ام که ارزشی ندارد و در جزایر آن معادنی از انواع یاقوت‌ها، سنگ‌های قیمتی رنگی، طلا، نقره، آهن، مس، سرب، سنا، عقیق و انواع عطر و تریاک وجود دارد.

نام خلیج فارس تا زمان معاصر توسط مقامات ایرانی استفاده می شد. هویت ایرانی او به طرق مختلف مورد تاکید قرار گرفته است. شورای عالی انقلاب فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سال 1385، سی ام فروردین هر سال را که مصادف با سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز است، به عنوان روز ملی این کشور نامگذاری کرد. روز خلیج فارس.

ایران امروز وارد یک جنگ ترکیبی شده است

منصور حقیقت پور عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، درباره این مسئله که شاهد تغییرجعلی  نام خلیج فارس در گوگل مپس هستیم چنین اظهار کرد: ایران امروز وارد یک جنگ ترکیبی شده است که در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در حال انجام است و دشمنان این سرزمین با تمام توان در این میدان ها حضور دارند.

او ادامه می دهند: در چند سال گذشته شاهد این مسئله بودیم که برای مثال ازبکستان، رودکی را مصادره کرد، تاجیکستان ابن سینا را مصادره کرد، ترکیه مولانا را مصادره کرد، آذربایجان با پروییی شهریار را مصادره کرد و.... فلذا می توان نتیجه گرفت که مصادره عناصر علمی و فرهنگی کشور ما ادامه جنگ ترکیبی است که علیه ایران در حال اتفاق افتادن است.

حاکمیت و مردم به صورت محکم از هویت باستانی حمایت کنند

حقیقت پور خاطرنشان می کند: شاهد جنگ تقابلی هستیم که دیگر ابزار ما برای مقابله با آن موشک و پهپاد نیست بلکه به مولفه های دیگری برای مقابله با آن نیاز داریم. فلذا لازم است که حاکمیت و مردم به صورت محکم از هویت باستانی و مردمی ما حمایت کنند. همچنین آموزش و پرورش تولیدات مناسب را در این زمینه برای شناساندن ایران و هویت ایرانی و اسلامی داشته باشد.

عراق باید تا قرن ها سپاسگزار ایران باشد

این عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه ما باید مقابله به مثل داشته باشیم تاکید کرد: آذربایجان برای ما هنوز همان بادکوبه است و همچنین عراق که امروز حرف هایی را مسئولان آن مطرح می کنند باید به یاد بیاورند که اگر کمک های ایران در یک دهه گذشته به این کشور نبود، امروز آنها شرایط خیلی بدی داشتند فلذا باید به خاطر همین کمک ها تا قرن ها  سپاس گذار ما باشند.

حقیقت پور در پایان تاکید کرد: ما باید ایران بزرگ فرهنگی را در سیاست گذاری خود مد نظر قرار دهیم و آداب و رسوم مشترک ایرانیان قبل و بعد از اسلام را به بحث و گفت و گو میان مردم تمام کشورهای ایران بزرگ بگذاریم. همه ایرانیان نیز باید پای کار بیایند تا بتوانیم به خوبی از هویت فرهنگی خود دفاع کنیم و آن را حتی در کشورهای جدید، رونق دهیم.

وبگردی