حق پرستاری معلولان هنوز واریز نشده/ مبصر: کسی نمی‌داند این پول چه زمانی به دست خانواده‌ها می‌رسد

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، در حالی که خانواده‌های افراد دارای معلولیت با افزایش هزینه‌های درمان، مراقبت و فشارهای اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، فعالان این حوزه از تأخیر در پرداخت حق پرستاری خبر می‌دهند؛ حمایتی که قرار بود از این ماه به ۸ میلیون تومان برسد اما هنوز به حساب بسیاری از مشمولان واریز نشده است.

شهرام مبصر، فعال حوزه افراد دارای معلولیت، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: «امروز که بیست‌ونهم تیرماه است، هنوز حق پرستاری افراد دارای معلولیت واریز نشده و چیزی که برای من آزاردهنده است، پیام‌هایی است که در گروه‌ها می‌بینم؛ خانواده‌ها مدام می‌نویسند حق پرستاری را پرداخت نکرده‌اند و کسی هم پاسخ روشنی نمی‌دهد که این مبلغ چه زمانی قرار است پرداخت شود.»

وی افزود: «حق پرستاری از این ماه قرار بود به ۸ میلیون تومان برسد و در ماه‌های قبل مبلغ آن کمتر بود که باید مابه‌التفاوت آن هم پرداخت شود، اما هنوز بسیاری از خانواده‌ها در انتظار دریافت این حمایت هستند.»

این فعال حوزه افراد دارای معلولیت با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی گفت: «متأسفانه کسی توجه نمی‌کند این قشر در چه شرایطی زندگی می‌کنند. در وضعیت فعلی، با بحران‌های اقتصادی، تورم و شرایط سخت جامعه، زندگی برای خانواده‌هایی که از افراد دارای معلولیت مراقبت می‌کنند، بسیار دشوارتر شده است.»

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1232391
  • فیلم / قیاسی آرزوی لولایی و شنید پاشد دستشو ببوسه / حرف های تلخ حمید لولایی که باعث بغض همه شد

اخبار تاپ حوادث