بازنگری در مبلغ کالابرگ با دستور رئیسجمهور
با دستور رئیسجمهور و در پی تغییرات اخیر نرخ ارز، دولت در حال بررسی افزایش مبلغ کالابرگ است؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده پیشنهاد بازنگری در میزان این حمایت به دولت ارائه شده و قرار است درباره اجرای مرحله جدید طرح تا ۱۵ اردیبهشتماه تصمیمگیری شود.
به گزارش رکنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ارائه پیشنهاد افزایش مبلغ کالابرگ به دولت خبر داد و اعلام کرد تصمیمگیری درباره اجرای مرحله جدید این طرح حمایتی تا ۱۵ اردیبهشتماه انجام خواهد شد.
به گفته او، با توجه به نوسانات اخیر نرخ ارز و تأثیر آن بر هزینههای معیشتی، رئیسجمهور دستور بازنگری در مبلغ این حمایت را صادر کرده است.
بر اساس اعلام وزارت کار، پس از جمعبندی نهایی در هیئت دولت، جزئیات مرحله جدید کالابرگ و میزان افزایش احتمالی آن اطلاعرسانی خواهد شد.
ارسال نظر