دکتر محمد اکبری در گفت و گو با رکنا مطرح کرد،
دکتر فیزیوتراپ: روزانه 10هزار قدم پیاده روی کنید /مردم باید روش صحیح و مستمر فعالیت جسمی را بشناسند
رکنا اجتماعی ، دکتر اکبری میگوید: افراد باید برای خوب کار کردن ساختار بدنشان حداقل روزانه 10000قدم پیاده روی، در راستای صحیح مفاصل، انجام دهند. در صورتیکه فعالیت جسمانی شان کمتر از این حد باشد، آمادگی جسمانیشان پایین می آید و مستعد آسیب می شوند.
به گزارش خبرنگار سلامت رکنا، دکتر محمد اکبری فیزیوتراپ گفت:معمولاً در حال حاضر در ایران آرتروز مفاصل و درد ناشی از نقاط ماشه ایی در کتف و شانه ها (تریگرپوینت ) ، که یکی از اختلالات بسیار عمده است که می تواند دردهای مزمن را ایجاد کند .
او در ادامه گفت: فراگیری این درد ها در زنان سه برابر مردان است. عمدتاً به علت استفاده نادرست از اندام ها و در کنار آن کم فعالیتی، باعث بروز درد در این ناحیه ها باشد. بدن انسان یک ارگانیسم پیچیده است که در آن سلولها، بافتها، اندامها و سیستمهایی با هم هماهنگی چشمگیر دارند. افراد باید ورزش های متناوب و منظم و اصولی داشته و مستمر ادامه بدهند. باید برای خوب کار کردن ساختار بدنشان حداقل روزانه 10000قدم پیاده روی، در راستای صحیح مفاصل، انجام دهند. در صورتیکه فعالیت جسمانیشان کمتر از این حد باشد، آمادگی جسمانیشان پایین می آید و مستعد آسیب می شوند.
اکبری فراگیری این بیماری را از لحاظ جغرافیایی این طور شرح داد: با توجه به اینکه روش زندگی در ایران تغییر کرده است و تقریباً به سمت همسان شدن در تمام استان ها می رویم، فعالیت های جسمی کاهش پیدا کرده و فعالیت های پشت میزی و نشسته رو به افزایش یافته است. معمولاً خیلی تفاوت در مناطق مختلف ایران ایجاد نشده است. اما به طور کل در استان هایی که افراد فعالیت های جسمی از قبیل (کشاورزی، دامداری ..) را بیشتر از فعالیت های پشت میزی انجام میدهند، بسیار کمتر دچار این دسته از بیماری ها می شوند .
مردم باید روش صحیح و مستمر فعالیت جسمی را بشناسند
اکبری، امکانات و تجهیزات پیشرفته فیزیوتراپی و توانبخشی را به اندازه تعداد نیاز بیماران در کشور اعلام کرد و گفت: مشکل در وجود ابزار و دستگاه های خیلی مجهز نیست مشکل در متقاعد کردن مردم است که روش صحیح و مستمر فعالیت جسمی خودشان را داشته باشند. داشتن برنامه ریزیهای مستمر برای افزایش قدرت بدنی، یعنی بالا بردن عملکرد عضلات و سیستم قلبی عروقی بدن در عمل کار آسانی نیست.
او افزود: در کشورهای پیشرفته مقطع تحصیلی در این رشته دکترای عمومی است اما در ایران با مقطع کارشناسی فارغ التحصیل می شوند. چنانچه با تمهیدات وزارت بهداشت ، پایه علمی در این رشته بالا رود قطعاً خدمات تخصصی تری به بیماران جهت درمان و توانبخشی ارائه خواهد شد. با تفکیک سازی نقش و وظایف رشته های مختلف پزشکی و کمتر شدن مداخله های پزشکی در شاخه های دیگری، قطعاً آینده سلامت تری را خواهیم داشت.
تماس باما : 23051497
واقعا پیاده روی .نیاز میباشد واین پزشک بدرستی گفته اند.
هر روز مردم ۱۰/۰۰۰ قدم یعنی روزانه ده کیلومتر پیاده روی کنیم باشه حتماً بهش میگم دلت خوشها .
شمام برای خودت حرف میزنی
وقتی که آب درمانی است چرا بیان پیاده روی بیرون زانو درد بگیرن ؟؟
روزانه ۱۰/۰۰۰هزار قدم پیاده روی یعنی چی آخه.؟
چرا نمیگید مثلا معادل نیم و یا یک ساعت در روز و یا هفته باید این مقدار پیاده روی کرد.
۱۰/۰۰۰۰هزار قدم شد توصیه پزشکی .؟
دقیقا همینه موفق باشید و سربلند واقعا فیزیوتراپی شغل خیلی خیلی مهمه طبق آمار روزانه فقط ۲۵۰۰ نفرموتورسوارسراسرایران دراثرتصادف دچارحادثه میشند که فیزیوتراپهانقش مهمی بعد از خدادربرگرداندن سلامتیشون دارند
10000قدم حدودا ۵ ،۶ کیلومتر است
آیا خود جناب آقای دکتر روزانه ۵ ، ۶ کیلومتر پیاده روی میکنند که اینو به ما نصیحت میکنند
دکتر جان من روزی ۶۰۰۰ هزار قدم پیاده روی می کنم نزدیک ۴۵ دقیقه طول می کشه با این که بدنم عادت کرده ولی خسته می شم اشکم در میاد ۶۷ سال سن دارم شما می گی ده هزار قدم روزی آدم پیاده روی کنه خودت این کار را کردی ببین ... نمی شی این جوری مردم را نا امید می کنی و اشتباه گفتی ده هزار قدم دو ساعت کمی کمتر طول می کشه عقلانی نیست یک بررسی بکن دکتر عزیز کمتر بگو مشتری بشیم
مشهد مقدس قاسمی
با سلام و عرض ادب،پدر من قبل از کرونا روزان پیادهروی ۸ الی ۱۰ کیلومتری داشت،۲ بار کرونا گرفت،بعداز اون بیماری کرونا کلا زمین گیر شد.حالا هم نمیتونه بیشتر از چند قدم راه بره،دکترها هم میگن زیاد از اندازه پیاده روی کرده.
به نظر بنده ، بدن ظرفیتش مشخص هست زیاد ازش کار بکشی مثل ماشین در جا میزنه
بلی این آقای دکتر کاملا درست می فرمایند ولی مشکل اینجاست که
مردم از نظر تحرک خیلی پایین هستند
دلیلش هم چند مورد است یکی اینکه
اکثرا در آمد کافی ندارند تا از نظر اقتصادی و تغذیه تامین شوند ودیگر اینکه فرهنگ پیاده روی و ورزش وجود ندارد واز همه بدتر بسیاری از مردم برای انجام هر کاری اکثرا از وسیله نقلیه استفاده میکنند نه از پیاده روی یا از دوچرخه ودر آخر بایستی در هر منطقه
بنظرم پارک مناسب نیاز دارد تا حدودی
مسئله پیاده روی حل شود .
بادرودبه آقای اکبری اتفاقااونهای که بیشترفعالیتهای مثل کارگری دامداری وکلاشغلهای آزادانجام می دن دردرازمدت دوچارکمردردمی شن نه اونهای که پشت میزنشین هستن چراکمردردمی گیران بااینکه زمان برای ورزش. دارنده اماانجام نمی دن نه دغه دغه که ای وای اگه یه روزی مثلا سقف اداره خراب بشه تکلیف من چی می شه راندارندبلکه فرصت دارندفقط تنبلی می کننده ولی بازکارمندنی هستن که همیشه ورزش هم می کنند