قیمت قبرهای لاکچری بهشت زهرا  + صوت
حجم ویدیو: 53.72M | مدت زمان ویدیو: 00:06:51

قبر یا همان خانه آخرت می گویند آنقدر گران شده که مردن نیز صرفه اقتصادی ندارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، هرساله این شورای شهر تهران است که قیمت قبرها را تعیین می کند. بهشت زهرا (س) از قبرهای رایگان برای افراد بی بضاعت دارد تا قبر در قطعه های قدیمی با قیمت 20 میلیون تومان. اما هر از چند گاهی یک آگهی فروش قبر با قیمت های نجومی منتشر شده و همه را به این فکر وا می دارد که برای مرگ هم باید با گرانی روبرو باشیم؟ سعید خال، رئیس سازمان بهشت زهرا (س) در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا تاکید کرد: قیمت گذاری قبور سازمان بهشت زهرا (س) براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران است و یکی از اقدامات بسیار درخشان مدیریت جدید شهری، شورای شهر تهران و سازمان بهشت زهرا (س) تصویب دو لایحه قیمت گذاری قبور و بهای خدمات این سازمان در سال 97 و 98 است.

تکذیب قیمت های نجومی قبر در بهشت زهرا

وی افزود: به موجب آن بالاترین قیمت قبر در بهشت زهرا 20 میلیون تومان و کمترین آن به صورت رایگان در قطعات روز بهشت است که به شهروندان رایگان اهدا می شود. بنابراین لایحه بالاترین قیمت در فاز یک 20میلیون تومان، فاز دو 11 میلیون و در فاز سه قیمت 6میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان است. در سال 98 حدود 16500 قبر رایگان در اختیار شهروندان تهرانی قرار داده است. بنابراین قیمت های نجومی در بهشت زهرا صحت ندارد و کذب محض است. شهروندان نیز فریب آگهی، کلاهبرداری و سوءاستفاده هایی را که ممکن است در فضای مجازی صورت بگیرد نخورند. به طور مثال وقتی سازمان بهشت زهرا (س) در قطعه 104 قبری را 20میلیون تومان چطور آگهی آن می شود 100، 200 یا 400 میلیون تومان؟ از شهروندان درخواست می کنم فریب آگهی های فضای مجازی را نخورند. قیمت قبر در سازمان بهشت زهرا (س) براساس مصوبه شورای شهر تهران است که سعی شده حال شهروندان رعایت شود تا اقشار مختلف با هر درآمدی در مراجعه به سازمان ما دچار مشکل نشود و بتواند از خدمات استفاده کند.

قانون واگذاری قبر در بهشت زهرا

سعید خال با بیان این که در برخی از امامزاده ها و آرامستان ها قبرهای چندصد میلیونی وجود دارد، گفت: در بهشت زهرا (س) قیمت قبر براساس مصوبه شورای شهر تهران است و یک ریال کم و زیاد نخواهد شد. ضمنا واگذاری، انتقال، خرید و فروش قبر براساس قانون بهشت زهرا (س) کاملا ممنوع است و واگذاری قبر صرفا در زمان فوت آنهم به بستگان درجه یک مانند پدر، مادر، همسر، مادر زن و پدر زن، خواهر و برادر مجاز است. تمام این آگهی ها جعلی، کلاهبرداری و دروغین است.

جایزه 4برابری بهشت زهرا برای انتقال سند قبرهای لاکچری

رئیس سازمان بهشت زهرا (س) درباره قطعات بهشت اظهار کرد: از قطعه یک تا 110 فاز یک، از قطعه 200 تا 258 فاز 2، از قطعه 300 به بالا فاز 3 بهشت زهرا (س) است. اگر کسی حتی یک مورد معرفی کند که قبری خرید و فروش شده و فرد توانسته است سند آن را تحویل بدهد 4 برابر قیمت آن قبر از ما پاداش بگیرد. شما به عنوان ناشناس ببینید می تواند این کار را انجام دهد یا خیر؟! با تصویب این لایحه ها در بهشت زهرا (س) قیمت گذاری شفاف، دقیق و روشمند شده است، به گونه ای که شهروندان با هر درآمدی می توانند از خدمات آن استفاده کنند.

خدمات بهشت زهرا 500هزار تومان

وی با اشاره به خدمات بهشت زهرا (س) تاکید کرد: در خدمات بهشت زهرا (س) سعی شده کمترین نرخ گذاری انجام شود حتی در قیاس با شهرستان های دورافتاده نیز قابل مقایسه نیست. اما سرجمع هزینه حمل، شست و شو، تکفین، تدفین، مداح و صندلی 500هزار تومان می شود.

بحران مطلق در بهشت زهرا (س)

سعید خال گفت: سیاست ما این است که با توجه به کمبود جا پیش فروش نداشته باشیم یا به حداقل برسد. اما اگر فردی یکی از نزدیکانش در قطعه خاصی باشند و درخواست کند، نزدیک به عزیزش قبر به او می فروشیم. قیمت آن نیز طبق مصوبه شورای شهر تهران است. خالی بودن قبر دلیل بر بی صاحب بودن قبر نیست. امکان دارد قبری قبلا خریداری شده و سندش در دست فرد دیگری است. اگر خالی باشد ما واگذار می کنیم. سیستم بهشت زهرا (س) به صورت 24 ساعته بسیار شفاف و پاسخگوست. در شرایط خاصی هستیم و سازمان 11 ماه است که در بحران مطلق به سر می برد و سخت ترین کار جهان که درگیری با متوفیان کرونا و خانواده آنهاست به عهده پرسنل ما گذاشته شده. سعی کردیم خانواده های بیماران کرونا را در نهایت تکریم و احترام انجام دهیم. شایعه ای که در جامعه وجود دارد و باید پاسخ بدهم، این است که ما به هیچ عنوان قطعه ای به نام "قطعه کرونایی" نداریم. شهروندان هر جایی که خواستند با تکریم، تعظیم و احترام و سعی شده است در نقاطی تدفین شوند که درخواست داشتند. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

کدخبر: 649673 ویرایش خبر
لینک کپی شد
پریسا هاشمی
آیا این خبر مفید بود؟