۱۷ درصد مراجعین به مراکز درمانی و ۹.۹ درصد مراجعین به مراکز بهداشتی نیاز به بستری داشتند / در تهران بخاطر مشکلات تنفسی

به گزارش رکنا ، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در گفت‌وگوی زنده با بخش خبری، در خصوص تاثیر مداخلات اعمال شده در میزان ابتلا به ویروس کووید-۱۹ گفت: رصد کاهش یا افزایش بیماری‌ها پس از انجام مداخلات قریب به ۵ هفته زمان می‌برد.

وی آمار بیماران بستری در ۲۴ ساعت گذشته در بخش‌های عادی مراکز درمانی استان تهران را ۶۵۰ نفر و تعداد بیماران بستری در بخش‌های ویژه را ۱۲۳ نفر اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به روز گذشته افزایش داشته است. همچنین ۶۰۲ بیمار نیز از مجموع بیمارستان‌های تحت پوشش استان‌های تهران ترخیص شدند.

فرمانده مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، اظهار کرد: ۱۷ درصد از مجموع مراجعین به مراکز درمانی و ۹,۹ درصد از مراجعین به مراکز بهداشتی استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته، نیاز به بستری داشتند در صورتی که این میزان در اواخر اردیبهشت ماه ۳.۵ تا ۵ درصد بوده است.

به گفته دکتر زالی، کماکان عدد قابل توجهی از مراجعین را بیمارانی تشکیل می‌دهند که عمدتا دارای علائم تنفسی هستند.

وی با بیان اینکه از روز جمعه تاکنون شاهد افزایش بار مراجعین بوده‌ایم و هنوز تغییر شگرفی در زمینه بازگشت روند کاهشی مشاهده نشده است، گفت: پس از اجباری شدن استفاده از ماسک، گزارش تحلیلی در طول هفته گذشته نشان می‌دهد ۶۲ درصد از افراد در نمونه‌های میدانی مورد بررسی ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران در اماکن عمومی از ماسک استفاده کردند که این عدد تا پایان هفته طبیعتا افزایش خواهد داشت. در ادارات نیز این آمار ۸۳ درصد از کارمندان و مراجعین بوده است.

وی همچنین از تعهد صنوف در اجرای شیوه نامه استفاده از ماسک ابراز امیدواری کرد.

فرمانده مقابله با بیماری کرونا در تهران در پایان از مردم خواست تا در صورت بروز علائم اولیه بیماری کرونا، به مراکز جامع سلامت اعلام شده مراجعه کنند، چراکه محیط بیمارستانی خود می‌تواند عامل انتقال این بیماری باشد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 588221 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟