پلیس امروز نه با بدحجابی بلکه با بی‌حجابی برخورد می‌کند

به گزارش رکنا، جانشین معاون حقوقی و امور مجلس ناجا :طرح "ناظر" در برخورد با بی‌حجابی در وسایل‌نقلیه با هماهنگی مراجع قضایی و در پی مطالبات مردمی آحاد جامعه کلید زده شده .
چنانچه رانندگان یا سرنشینان یک خودرو کشف حجاب کرده باشند در ابتدا برای آنها پیامک ارسال می‌شود تا به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنند.
اگر فرد پس از چند مرتبه ارسال پیامک به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نکرد ما نیز با هماهنگی دستگاه قضایی اجازه داریم خودروی فرد را توقیف کنیم.
امروز موضوع بدحجابی نه فقط یک رفتار شخصی بلکه یک رویکرد سیاسی است؛ نیروی انتظامی هم به سادگی نمی‌تواند این موضوع را رها کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 479117
  • نتایج انتخابات میان دوره ای آمریکا 2026 / رقابت جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها / تمام چیزهایی که باید از انتخابات کنگره آمریکا بدانید+ اخبار زنده، حواشی و فیلم ها