رونمایی از نخستین خودروی پرنده‌ جهان +تصاویر

شرکت ایروموبیل در سال ۱۹۱۰ بنیان نهاده شد؛ اما مالک و مهندس ارشد آن استفان کلین، از سال ۱۹۹۰ بر ایده‌ی خودروی پرنده متمرکز بوده است. شرکت ایروموبیل نمونه‌های اولیه‌ی متعددی در سال‌های اخیر آزمایش کرد و حتی در سال ۲۰۱۳ با مدل ایروموبیل ۲.۵ مورد تحسین کارشناسان واقع شد.
برای رونمایی از آخرین دستاورد ایروموبیل، مراسم خاصی با حضور خبرنگاران اقصی نقاط جهان در منطقه‌ی ثروتمند و توریستی موناکو برگزار شد. این خودرو نسخه‌ی ۴ نام دارد و ایروموبیل ادعا می‌کند که پس از تست کامل، حالا آماده‌ی تولید و فروش آن است.

.f30b5072-bf3a-44d6-8c4b-3bd936088a08

در فاز اول این پروژه، ظرفیت تولید ۵۰۰ دستگاه پیش‌بینی شده که پیش‌فروش آن از هم‌اکنون آغاز شده است. قیمت نهایی این خودروی پرنده، ۱.۳ تا ۱.۶ میلیون دلار برآورد می‌شود که در صورت ثبت سفارش بیشتر، با اندکی کاهش قیمت همراه خواهد بود. قرار است ۲۵ نمونه‌ی نخست این محصول با آپشن‌های کامل همراه باشند و عبارت نسخه‌ی بنیادین (Founders Edition) روی آن‌ها حک شود.

ff536cec-dc57-446e-a5e5-e0080f9c7c23

ایروموبیل جدید را می‌توان یک هواپیما دانست که با قابلیت جمع‌شدن بال‌ها، توانایی حرکت در جاده‌های شهری دارد. نیروی پیشرانه‌ی اصلی این مدل که در عقب جاسازی شده است، از یک موتور ۴ سلیندر ۲ لیتری تأمین می‌شود که به لطف استفاده از توربوشارژر، نزدیک به ۳۰۰ اسب بخار قدرت دارد. این موتور برای هماهنگی با سیستم‌های هوانوردی و استانداردهای این صنعت، بهینه‌سازی شده است و به هنگام حرکت روی سطح جاده، از مدار خارج می‌شود. در این حالت یک موتور الکتریکی در قسمت جلوی خودرو، آن را به حرکت در می‌آورد و باتری‌ها، از طریق پیشرانه‌ی بنزینی شارژ می‌شود.
باک بنزین ایروموبیل ۹۰ لیتر حجم دارد و به عنوان یک خودروی شهری تا ۷۰۰ کیلومتر مسافت را با سوخت‌گیری کامل طی می‌کند. نهایت سرعت این خودرو روی جاده، ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود؛ درحالی‌که به هنگام پرواز معادل ۳۵۵ کیلومتر بر ساعت، بیشینه‌ی سرعت خواهد داشت. ایروموبیل می‌تواند امکان سفر هوایی تا ۷۵۰ کیلومتر را با یک بار سوخت‌گیری فراهم می‌کند.
مهندسان شرکت سازنده اعلام کرده‌اند که تغییر حالت این خودرو به هواپیما و بالعکس، کمتر از ۳ دقیقه زمان می‌برد. فضای کابین برای ۲ نفر طراحی شده است و نسبتا راحت به نظر می‌رسد. ایروموبیل می‌تواند تا ۲۴۰ کیلوگرم بار حمل کند که شامل وزن سرنشینان و متعلقات آن‌ها می‌شود. شاسی این محصول به‌صورت یک‌تکه طراحی شده است تا استقامت بیشتری در تصادفات داشته باشد؛ ضمن اینکه سیستم ایمنی و چتر نجات نیز در آن وجود دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 261758 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟