دزد تهرانی: بخاطر مادرم سرقت می کردم / سردار محمدیان: همه بخاطر مادرتان دزد می شوید؟ قد و هیکل خودت را ببین
تبلیغات

در جریان اجرای طرح برخورد با سارقان در پایتخت، یکی از متهمان دستگیرشده در حضور سردار محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، به ارتکاب 4 الی 5 فقره سرقت اعتراف کرد و انگیزه خود را بیماری مادرش عنوان کرد.

سردار محمدیان در گفت‌وگو با این متهم، ضمن پرسش درباره تعداد سرقت‌ها، پس از شنیدن اعتراف وی، با انتقاد صریح از اقدامات مجرمانه، تأکید کرد که توجیه مشکلات خانوادگی نمی‌تواند دلیلی برای ارتکاب جرم و کسب مال حرام باشد.

در ادامه این بازدید، فرمانده انتظامی تهران بزرگ با یکی از مالباختگان نیز گفت‌وگو کرد. این شهروند با اشاره به شرایط روحی و جسمی خود گفت: «تازه عمل جراحی انجام داده بودم و صورتم کبود بود. سارق از شرایط من سوءاستفاده کرد، گوشی را از دستم کشید و فرار کرد. همسرم هم همراهم نبود و تا به خانه پدرم برسم، دچار شوک شدیدی شدم.»

سردار محمدیان ضمن ابراز همدردی با این مالباخته، گفت: «از اتفاقی که برای شما افتاده متأسفیم، اما همواره توصیه می‌کنیم شهروندان از لوازم جانبی مناسب برای تلفن همراه استفاده کنند تا گوشی در معرض دید سارقان نباشد و همچنین هنگام تردد به اطراف خود توجه داشته باشند. نباید از حضور در اجتماع ترسید؛ چراکه پلیس با سارقان برخورد قاطع خواهد داشت.»

وی با اشاره به دستگیری سارق افزود: «سارق شما بازداشت شده و مجازات سختی در انتظار اوست. تلاش‌ها برای کشف گوشی یا شناسایی مالخر ادامه دارد و امیدواریم هرچه زودتر حق شما به‌طور کامل بازگردانده شود.»

این مالباخته نیز با قدردانی از پلیس گفت: «واقعاً از پیگیری پلیس ممنونم. خیلی‌ها می‌گفتند پیگیری نکن، پیدا نمی‌شود، اما پلیس سنگ تمام گذاشت و با ما همدلی کرد.»

پلیس تهران بزرگ بار دیگر از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی، گزارش سریع جرائم و اعتماد به پلیس، در کاهش جرائم و افزایش امنیت عمومی مشارکت داشته باشند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی