فیلم از لحظه زنجیرقاپی تا بازداشت و گفت‌وگو با سارقان خیابانی / توصیه سرکلانتر سوم به مردم

به گزارش خبرنگار حوادث رکنا،  سرهنگ کیانوش نظری در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره موبایل‌قاپی و گردنبندقاپی در محدوده کلانتری ۱۰۵ سنایی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت و تیم انتظامی با انجام اقدامات فنی و تحقیقات تخصصی، موفق به شناسایی سه سارق شدند.

وی افزود: پس از شناسایی متهمان، مأموران در دو عملیات جداگانه موفق شدند دو نفر از سارقان را دستگیر کنند و تلاش برای دستگیری متهم سوم نیز ادامه دارد و این فرد به‌زودی در دام پلیس گرفتار خواهد شد.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی توسط شکات شناسایی شدند و در جریان تحقیقات پلیسی به جرایم خود اعتراف کردند.

نظری تصریح کرد: این دو متهم تاکنون به سرقت دو دستگاه تلفن همراه و دو رشته گردنبند طلا اعتراف کرده‌اند و تحقیقات تکمیلی برای کشف سایر جرایم احتمالی آنان و شناسایی مالباختگان ادامه دارد.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت در پایان به شهروندان توصیه کرد: از قرار دادن تلفن همراه و سایر اموال باارزش در معرض دید خودداری کرده و هنگام تردد در معابر عمومی، به‌ویژه نقاط شلوغ، مراقبت بیشتری از اموال شخصی خود داشته باشند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237273

اخبار تاپ حوادث