فیلم / واقعیت ماجرای فیلم  تجاوز گروهی  در سرچشمه  به یک زن چه بود؟ + عکس متهم اصلی
تبلیغات

به گزارش خبرنگار رکنا، چند روز پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر و به سرعت وایرال شد، ویدیویی که نشان می‌داد چهار پسر جوان در محدوده سرچشمه تهران مدعی تجاوز به یک زن هستند.

اما بررسی‌های خبرنگار رکنا نشان داد که ماجرا چیز دیگری است. در واقع این چهار نفر به آن زن تجاوز نکرده‌اند؛ زنی که در پاتوق آن‌ها حضور داشت، با میل خود و در ازای دریافت دستمزد به خانه‌شان رفته بود. آنچه منتشر شد، صرفاً یک شوخی شیطنت‌آمیز بود که توسط این جوانان ضبط و پخش شد.

با این حال، پلیس وارد عمل شد و گرچه این پرونده شاکی خصوصی نداشت، اما به دلیل اقدام مجرمانه پسران، یکی از آن‌ها به نام محمدعلی. ب بازداشت شد.

جرم این چهار جوان تجاوز نیست؛ اما به دلیل رفتارهای مجرمانه، همگی تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.

متهم بازداشت‌شده در دادگاه یک کیفری تهران از اتهام تجاوز تبرئه شد و در این شاخه از پرونده، قرار برائت صادر و پرونده مختومه اعلام گردید.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی