توقیف خودروی 206 متخلف در تبریز / فیلم رقصش روی درهای ماشین منتشر شده بود!
حوادث رکنا: رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از شناسایی و توقیف خودرویی خبر داد که راننده آن اقدام به حرکات خطرآفرین کرده بود.

به گزارش رکنا، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از شناسایی و توقیف خودرویی خبر داد که راننده آن اقدام به حرکات خطرآفرین کرده بود.
وی در این خصوص گفت: پس از انتشار فیلمی در فضای مجازی که حرکات خطرآفرین یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ را در زیرگذر صاحبالامر تبریز پس از مسابقه فوتبال بین تیمهای تراکتور و فولاد نشان میداد، موضوع بهسرعت در دستور کار پلیس راهور استان آذربایجان شرقی قرار گرفت. در کمتر از یک ساعت، خودروی مذکور شناسایی و توقیف شد و به پارکینگ منتقل گردید.
سرهنگ تویسرکانی افزود: مالک و سرنشین این خودرو ضمن اظهار ندامت، با برخورد قانونی مواجه شدند و گواهینامه راننده متخلف به مدت سه ماه ضبط گردید.
وی ضمن هشدار به رانندگان، بر عزم جدی پلیس در برخورد با تخلفات رانندگی و اقدامات خطرآفرین تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده چنین مواردی، مراتب را به پلیس گزارش دهند.
ارسال نظر