فیلم / چهارشنبه ها هم در تهران تعطیل می شوند / 3 روز آخر هفته تعطیلی جذاب برای تهرانی ها

به گزارش خبرنگار رکنا، با شدت گرفتن گرمای تابستان و فشار مضاعف بر منابع آب و برق، هفته گذشته تهران برای اولین‌بار شاهد تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه(1 مردادماه) در تهران و برخی از استان های کشور بودیم. تصمیمی که با هدف صرفه‌جویی در مصرف انرژی اتخاذ شد.

اکنون صحبت‌هایی درباره تداوم این تعطیلی مطرح است، در همین راستا، خبرنگار رکنا در حشایه حیاط دولت این موضوع را با استاندار تهران در میان گذاشت.

معتمدیان  در پاسخ به سؤال خبرنگار رکنا در خصوص تداوم تعطیلات چهارشنبه به منظور صرفه‌جویی در مصرف آب گفت:تعطیلی چهارشنبه گذشته تأثیر خوبی در کاهش مصرف آب و برق داشته است.

گزارشی که از سوی وزیر محترم نیرو ارائه شده، نشان می‌دهد که این تصمیم در کاهش مصرف انرژی کاملاً مؤثر بوده و تداوم آن در حال بررسی است و حتما اطلاع رسانی خواهد شد.

 

 

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی