فیلم گفتگو با موبایل قاپ های خشن در ترافیک اتوبان چمران/ لحظه سرقت شان فیلمبرداری شده بود

به گزارش اختصاصی رکنا، چندی پیش فیلم لحظه‌به‌لحظه سرقت خشن تلفن همراه یک زن جوان در حالی که پشت فرمان خودرو در اتوبان چمران تهران گرفتار موتورسوار سارق شده بود، در رکنا منتشر شد؛ تصاویری که نشان می‌داد سارق با تهدید چاقو به خودرو نزدیک شده و در میان ترافیک، گوشی تلفن همراه زن جوان را ربوده و متواری می‌شود.

انتشار این تصاویر در حالی بود که مالباخته در روایت خود از شدت ترس و شوک، حتی جزئیات دقیق لحظه سرقت را به خاطر نداشت و تنها پس از گذشت دقایقی توانست خودروی خود را متوقف کند. خوشبختانه دوربین ثبت وقایع خودرویی که پشت سر او در حرکت بود، تمام لحظات سرقت را ثبت کرده بود و این فیلم در اختیار پلیس قرار گرفت.

گفتگو با موبایل قاپ های خشن اتوبان چمران

حالا با گذشت مدتی از انتشار این فیلم، کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ در جریان تحقیقات تخصصی موفق به شناسایی و دستگیری سارقان این پرونده شده‌اند؛ متهمانی که در ادامه تحقیقات، جزئیات بیشتری از سرقت‌های خود را بازگو کرده‌اند.

رکنا در ادامه، در گفت‌وگویی اختصاصی پای صحبت‌های این سارقان نوجوان و همچنین مالباختگان آنها نشسته است؛ روایتی از پشت‌پرده سرقت‌های خشن، نحوه انتخاب قربانیان و لحظاتی که قربانیان با تهدید سارقان مواجه شدند.

سرپرست پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران: سارقان خشن اتوبان چمران در عملیات ضربتی دستگیر شدند

سرهنگ علیرضا هاشمی، سرپرست پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، اظهار کرد: پس از وقوع سرقت خشن در اتوبان چمران و با دستور فرمانده انتظامی تهران بزرگ، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار تیم‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس قرار گرفت.

وی افزود: تیم‌های پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و میدانی و با توجه به اشراف اطلاعاتی بر مجرمان، موفق شدند مخفیگاه متهمان را شناسایی کنند و پس از هماهنگی با مقام قضایی، در یک عملیات ضربتی متهمان را دستگیر کنند.

سرپرست پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: یکی از متهمان، 17 ساله است و این پرونده دومین فقره سرقت وی محسوب می‌شود؛ این فرد در گذشته نیز به اتهام سرقت دستگیر و پس از آزادی، بار دیگر مرتکب جرم شده است.

هاشمی تأکید کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی بر مجرمان، اجازه نخواهد داد افرادی با ارتکاب جرایم خشن، امنیت شهروندان و نظم عمومی را خدشه‌دار کنند.

وی خاطرنشان کرد: با مجرمانی که بخواهند امنیت شهروندان را به خطر بیندازند و آرامش جامعه را مختل کنند، برابر قانون و با جدیت برخورد خواهد شد.

گفت‌وگوی اختصاصی رکنا با سارقان نوجوان و مالباختگان این پرونده را در ادامه بخوانید.

گفت‌وگو با متهم 17 ساله سرقت موبایل

چند سال داری؟

17 سال.

به چه جرمی بازداشت شدی؟

سرقت موبایل.

چند فقره سرقت انجام دادی؟

نمی‌دانم؛ شاید 10 فقره، شاید 20 فقره. تعدادش از دستم خارج شده است.

چرا از سن کم شروع به سرقت کردی؟

اعتیاد دارم. وقتی مواد مصرف می‌کنم، متوجه چیزی نیستم و می‌روم دزدی.

سابقه هم داری؟

بله، 2 سال پیش هم به همین جرم بازداشت شدم و با وثیقه آزاد شدم.

با چه وسیله‌ای برای سرقت می‌رفتی؟

با موتور دوستم.

فیلم سرقتت را دیده بودی که در فضای مجازی منتشر شده است؟

بله.

فکر می‌کردی پلیس این‌قدر زود پیدایت کند؟

نه، فکر نمی‌کردم بتوانند من را پیدا کنند.

با همدستت چطور آشنا شدی؟

بچه محل هستیم. در پارک نشستیم و مواد مصرف می‌کردیم. همان‌جا تصمیم گرفتیم برویم دزدی.

از سرقت‌ها چقدر پول به دست آوردی؟

نمی‌دانم، مقدارش یادم نیست.

معمولاً چه گوشی‌هایی سرقت می‌کردی؟

بیشتر آیفون.

گوشی‌های سرقتی را چند می‌فروختی؟

حدود 10 تا 20 میلیون تومان.

گفتگو با متهم دوم

چند سال داری؟

25 سال.

نقشت در این سرقت‌ها چه بود؟

من راننده موتور بودم و همدستم را جابه‌جا می‌کردم.

چرا دست به سرقت می‌زدی؟

دوستم من را گول زد.

با اینکه دوستت از تو کوچک‌تر است، چطور توانست راضیت کند که سرقت کنی؟

مواد مصرف می‌کردیم و برای همین تصمیم گرفتیم دزدی کنیم.

سابقه داری؟

بله.

به چه جرمی؟

به همین جرم، سرقت. البته حدود 5 سال بود که دیگر دست به سرقت نزده بودم، اما این بار هم گول دوستم را خوردم.

از کجا با هم آشنا شدید؟

در پارک محله‌مان.

فیلم سرقتتان را در فضای مجازی دیده بودی؟

نه.

می‌دانستی پلیس می‌تواند شما را به‌سرعت شناسایی و دستگیر کند؟

نه، فکر نمی‌کردم پلیس بتواند سریع ما را شناسایی کند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1249302