اولین جزئیات از آتش‌سوزی در انبار هتل استقلال / تیم اورژانس تهران وارد عمل شد + فیلم

به گزارش خبرنگار رکنا، شروین تبریزی، سخنگوی اورژانس تهران، درباره جزئیات اولیه حادثه آتش‌سوزی در انبار هتل استقلال تهران در ساعت12:52 ظهر امروز که پیش‌تر جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران نیز آن را تأیید کرده بود، اظهار کرد: پس از اعلام حادثه، نیروهای اورژانس بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی افزود: برای پوشش کامل حادثه، 10 دستگاه ناوگان عملیاتی شامل 7 دستگاه آمبولانس، یک موتورلانس، 2 دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و یک خودروی فرماندهی به محل اعزام شده‌اند.

سخنگوی اورژانس تهران با اشاره به آخرین وضعیت حادثه گفت: خوشبختانه تا این لحظه هیچ مصدومی در این حادثه گزارش نشده است و نیروهای امدادی همچنان در محل حضور دارند.

تبریزی تأکید کرد: اطلاعات تکمیلی درباره علت وقوع حادثه و ابعاد آن پس از پایان عملیات و بررسی‌های لازم اعلام خواهد شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233886

اخبار تاپ حوادث