مرگ دردناک پسر سقزی در یک درگیری خونین
تبلیغات

به گزارش رکنا، وقوع یک درگیری خونین با استفاده از سلاح سرد در شهر سقز، منجر به جان‌باختن یک جوان ۲۲ ساله شد. این حادثه در محله «شهرک نیروی انتظامی» و حوالی منطقه ۱۱ گولان رخ داده است.

بر اساس گزارش‌های اولیه، در جریان یک نزاع خیابانی، یکی از طرفین درگیری بر اثر اصابت ضربات چاقو به ناحیه قفسه سینه و قلب به‌شدت مجروح شد. با وجود انتقال فوری مصدوم به مرکز درمانی و تلاش کادر پزشکی، وی بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد. فرد جان‌باخته اهل کهریزه و ۲۲ ساله اعلام شده است.

بررسی‌ها و گزارش‌های مردمی نشان می‌دهد ریشه این درگیری به اختلافاتی بازمی‌گردد که ابتدا در یک گروه چت تلگرامی متشکل از چند جوان دختر و پسر شکل گرفته و پس از مدتی از فضای مجازی به دنیای واقعی کشیده شده است؛ موضوعی که در نهایت به نزاع خیابانی و وقوع این حادثه تلخ انجامیده است. گفته می‌شود ضارب یک نوجوان بوده که با وارد کردن ضربه چاقو، موجب مرگ این جوان شده است.

بر اساس مشاهدات میدانی، عاملان این درگیری که سوار بر یک دستگاه خودروی پژو پارس نقره‌ای بوده‌اند، پیش از حضور مأموران نیروی انتظامی از محل متواری شده‌اند. پلیس با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری ضاربان آغاز کرده و این روند همچنان ادامه دارد.

این حادثه بار دیگر نسبت به پیامدهای خطرناک اختلافات در فضای مجازی و تبدیل آن به خشونت در دنیای واقعی هشدار می‌دهد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی