دشمن و حسود زیاد دارم

دختر جوانی هستم که یک عده دشمن من هستند و همیشه به من حسادت می‌کنند و مانع موفقیت من هستند. چگونه باید دشمنانم را از سر راه موفقیت و پیشرفتم بردارم؟

2021-08-24 07:06:56 تاریخ : ۱۴۰۰/۰۶/۰۲ ۱۰:۳۶:۵۶ تعداد پاسخ ها 1
  • مسلماً وقتی فردی در یک گروه و جمعی از دوستان و آشنایان خود به سطح بالاتری از رشد و موفقیت می‌رسد ممکن است بعد از مدتی این احساس را پیدا کند که بسیاری از افرادی که قبلاً دوست و همکارش بودند، حالا دیگر همانند سابق احساس نزدیکی و صمیمیت نمی‌کنند و به نوعی می‌خواهند موفقیت‌های او را زیر سوال ببرند و رفتار آنها ممکن است این حس را در شما به وجود آورد که انگار از موفقیت‌های شما ناراحت و به نوعی حسادت می‌ورزند. حال اگر حدس ما واقعاً درست باشد و ناشی از یک بدبینی بیمارگونه به نام پارانویا نباشد در این صورت سوال این است که چگونه باید با این افراد حسود برخورد کنیم تا از رفتار آنها آسیب کمتری به ما برسد. عده ای بر این باورند که مشکلات و دشمنان آدم‌های بزرگ به اندازه خود آنها بزرگ هستند. وقتی کسی به شما حسادت می‌کند یعنی در واقع شما به نوعی در مسیر رشد و ترقی قرار گرفته‌اید و بالعکس اگر موفقیتی نداشته باشیم کسی هم به ما حسادت نخواهد کرد. واقعیت این است که گاهی قطع ارتباط با افراد حسود، عملی نیست چون ممکن است آنها از نزدیکان و همکاران ما باشند. از طرفی هم ما قادر به تغییر دادن آدم‌ها از جمله افراد حسود نیستیم. ما فقط می‌توانیم رابطه‌مان را با آنها تنظیم کنیم تا کمتر آسیب ببینیم. اما باید حسادت را از رقابت سالم و سازنده جدا بپنداریم چرا که رقابت حقیقت زندگی است و به هر طرف که نگاه کنید اثر آن را می‌بینید، بین ورزشکاران، دانش‌آموزان کسب و کار، در مکان‌های تحصیلی و مسائل سیاسی و... ما دائم با یکدیگر در حال رقابت هستیم. رقابت امری ذاتی است و قدمتی به تاریخ انسان دارد. رقابت نقطه مقابل همکاری است و زمانی رخ می‌دهد که دو نفر یا دو گروه به دنبال هدفی هستند که نمی‌توانند یا نمی‌خواهند در آن با یکدیگر شریک باشند و برای رسیدن به آن با یکدیگر رقابت می‌کنند، حیوانات صرفآً برای به دست آوردن غذا و جفت و نیازهای حیاتی‌شان با یکدیگر رقابت می‌کنند، اما انسان‌ها بعد از اینکه نیازهای اولیه و حیاتی‌شان برطرف شد بر سر کسب قدرت و منزلت، ثروت و شهرت با یکدیگر رقابت می‌کنند. رقابت می‌تواند به ما انگیزه حرکت داده و ما را در مسیر رشد و تعالی قرار دهد و شجاعت ریسک کردن خطر را برای رسیدن به اهداف در ما تقویت می کند. در حقیقت رقابت باعث می‌شود زندگی افراد یک جامعه رو به پیشرفت باشد. مانند رقابت بازار برای داشتن مشتری بیشتر که موجب بالا رفتن کیفیت کالاها و خدمات می‌شود. اما حسادت بالعکس رقابت، می‌تواند آثار مخربی را در ابعاد عاطفی و شخصیتی ایجاد کند و نوعی حس بدبینی را در افراد تقویت نماید. بنابراین لازم است تفاوت بین یک رقابت سالم با حسادت بیمارگونه را درک کنیم.

    2021-08-24 07:06:58 ۱۴۰۰/۰۶/۰۲ ۱۰:۳۶:۵۸ 1391

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ