پسرم خیلی زود از پدرش می رنجد

پسر ۱۶ ساله دارم که خیلی باهوش است خیلی با من خوبه با خواهر بزرگش هم همینطور. خواهر دوقلویش را هم خیلی دوست دارد و خیلی با شوخی سر به سرش میگذارد ولی به پدرش خیلی حساس است و زود از او می رنجد و ناراحت میشود زود به او پرخاشگری می کند. البته بعدش پشیمان میشود و عذرخواهی میکند. من چکار کنم تا این حساسیتش نسبت به پدرش از بین برود. در ضمن اصلا انگیزه درس خواندن ندارد.

2021-01-29 09:49:53 تاریخ : ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ ۱۳:۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 1
  • در رابطه با سوال این مددجوی گرامی، روانشناسان کودک و نوجوان عقیده دارند نوجوانان شخصیتی حساس و شکننده و در عین حال رفتاری غیر قابل پیش بینی دارند. آنها در یک لحظه عصبانی و تحریک پذیر و لحظه ای بعد آرام و خوشحال به نظر می رسند. وقتی پدر سوال ساده ای از فرزند نوجوانش می پرسد اوممکن است سریع عصبانی و تند خو گردد که این مساله کاملاً طبیعی است . نوجوانان به علت تغییرات هورمونی دچار نوسانات خلقی و احساسی می شوند، به همین علت در مقابل یک شوخی ساده ممکن است برآشفته و آزرده خاطر شوند. از طرف دیگر عدم درک والدین در این رابطه می تواند باعث این نوع حساسیت ها ی رفتاری و عاطفی در فرد گردد. دیگر این که پسرها هرگونه ارتباط آمرانه و دستوری، خصمانه و سرزنش جویانه از طرف پدررا دوست ندارند و آنها همواره دوست دارند تا پدرها به دور از بی حوصلگی، عصبانیت و با صبوری و متانت به مسایل فکری فرزند خود پاسخ دهند. لذا در این رابطه به والدین عزیز توصیه می شود به نوجوان خود امر و نهی زیاد نکنند و از موضع قدرت دستور ندهند و سعی نکنند تا خواسته های خود را بر فرزندشان تحمیل کنند. از طرف دیگر با توجه به این که فرزند پسر میل به همانند سازی با پدرش را دارد لذا روانشناسان بر این باورند که هر اندازه شخصیت پدر برای فرزندان به ویژه پسر ها محبوب و مطلوب باشد میزان همانند سازی با آنها بیشتر خواهد شد و به نظر ها و راهنمایی های پدر بیشتر توجه می کنند. بنا بر این در رابطه با نگرانی های این مددجوی گرامی توصیه می شود تا در منزل فضایی ایجاد شود تا رابطه بین پدر و پسر مستحکم تر شود چرا که طبق اصل همانند سازی پسرها به گفتار و رفتار پدرشان نگاه می کنند و از آن تقلید و الگوبرداری می کنند به عبارت دیگر پسرها از گفتار و رفتار پدرشان درس زندگی ، رفتار های مردانه ، آیین همسر داری و آداب و معاشرت با دیگران را یاد می گیرند. به پدر عزیز این نوجوان نیز توصیه می شود علی رغم مشکلات اقتصادی، اندکی کارهایتان را کم کنید و زمانی هر چند کوتاه به فرزند خود اختصاص دهید. در رابطه با سوال آخر مددجوی گرامی باید گفت که مطالعات نشان داده است وقتی والدین با خشم و عصبانیت و تهدید، کودک را به درس خواندن و انجام تکالیف یا تحصیل مجبور می کنند در این صورت انگیزه کودک ضعیف تر و نسبت به درس و کتاب حالت نفرت و انزجار پیدا می کند. برای تشویق کودکان به درس خواندن و تبدیل آنها به کتابخوان های حرفه ای باید مطالعه را برای بچه هاجذاب کنیم و از فشارهای اضافی بر آنها خود داری کنیم.

    2021-01-29 09:49:57 ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ ۱۳:۱۹:۵۷ 2533

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ