شوهر معتادم به مشاوره نمی‌آيد

شوهر من تریاک مصرف میکند اصلا با من حرف نمیزند. 8 سال است ازدواج کرده ایم دو تا بچه داریم هر چه به او میگویم برویم مشاوره اصلا گوش نمیدهد. خودم چند بار رفتم ولی تا او نیاید فایده ای ندارد. میدانم که در بچگی هم مشکلات زیادی پدر و مادرش با هم داشتند. فقط یک ماه اول با من حرف میزد و میگفت دوستت دارم با تو مثل خانواده ام نباشم و با تو حرف بزنم ولی دروغ میگفت.

2020-09-02 09:37:46 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۶/۱۲ ۱۴:۰۷:۴۶ تعداد پاسخ ها 1
  • قطعا زندگی کردن در کنار فردی با مشکل اعتیاد دردسر های خاص خودش را دارد اعم از بی توجهی به خانواده، صرف پول جهت تهیه مواد، عدم همکاری با شما در درمان که همگی می تواند موجب آزار و رنجش شما شود اما در صورتی که تمایل به حفظ زندگی خود را دارید روانشناسان بر این باورند که زندگی کردن در کنار یک فرد مبتلا به اعتیاد نیازمند اطلاعات و مهارت هایی است که شما لازم است با آنها آشنا شوید. اول اینکه باید به همسرتان به عنوان یک بیمار نگاه کنید لذا سرزنش و تحقیر او برای اشتباهاتی که انجام داده و آسیب هایی که به وجود آورده می تواند این تخریب را بیشتر کند. مسلما همسرتان بعد از سرزنش و تحقیر شما احساس گناه می کند و خشمگین و عصبانی تر می شود و این حالات او را وا می دارد تا عصبانیت و احساس گناهش را با مواد جبران کند پس نه تنها برای ترک انگیزه پیدا نمی کند بلکه مصرفش را هم بیشتر می کند. پس بهتر است به جای سرزنش و توهین کردن، صادقانه و به طور قاطع به او بگویید که از این نوع رفتار ها ناراحت هستید و به او یادآوری کنید که حاضر هستید برای حل این مشکل به او کمک کنید به این ترتیب به او نشان می دهید که با اعتیاد همسرتان مشکل دارید نه با خود او. البته شما حق دارید که نگران مصرف مواد همسرتان باشید قطعا رفت و آمدهای پنهانی، دروغگویی و رفتار مشکوکش نگرانی شما را بیشتر می کند اما کنترل زیاد شما حس مچ گیری و بی اعتمادی به او خواهد داد. پس سعی در کنترل آن نداشته باشید چرا که این کار پنهان کاری او را دو چندان خواهد کرد. به او ابراز علاقه کنید و یاد آوری کنید که دوست داشتن او بحثی جدا از اعتیاد اوست. اگر در کنار شما احساس امنیت داشته باشد بیشتر می تواند از کمک شما بهره مند شود اما زمانی که شما را در مقابل خود حس کند حتی اگر حرف های شما مفید باشد به آنها گوش نخواهد کرد. باید بدانید که همسر شما با وجود بیماری اعتیاد پدر فرزندان شما و عضو ارشد خانواده است اما در عین حال باید به قواعد و قوانین خانواده پایبند باشد مثل رفع نیازهای خانواده، مصرف نکردن مواد در خانه و راه ندادن دوستان نامناسبش در منزل و وقت گذاشتن برای افراد خانواده می تواند از جمله قواعد و قوانینی باشد که اجرای آنها می تواند مانع از آسیب جدی به خانواده شود. دیگر اینکه شما نیز باید یاد بگیرید که از خودتان در مقابل اعتیاد همسرتان محافظت کنید. با وجود آسیب هایی که اعتیاد همسر شما می تواند برای خانواده داشته باشد شما نمی توانید نقش قربانی داشته باشید و او را مسوول آسیب به خود بدانید پس شما هم لازم است از خودتان مراقبت کنید و خود را از آسیب های احتمالی حفظ کنید. رسیدگی به نیاززهای خود مانند تفریح مناسب، رفت و آمدهای خانوادگی و ارتباط با دوستان را فراموش نکنید و برای حفظ سلامت روانی خودتان مراجعه به روانشناس را همانند گذشته ادامه دهید.

    2020-09-02 09:37:48 ۱۳۹۹/۰۶/۱۲ ۱۴:۰۷:۴۸ 804

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ