فاميلمان نكات بهداشتی كرونا را رعايت نمی كند

من فامیلی دارم که هر یک هفته یکبار تماس میگیرد و در این شرایط کرونا به خانه ما می آید او حتی ماسک و دستکش هم در بیرون استفاده نمیکند و با ایشان رودربایستی داریم. چند بار غیرمستقیم گفته ام که به خاطر کرونا کودکم را نبوسد اما توجه به حرف من نمیکند. خواهش میکنم راهی یا بیانی درست به من بیاموزید که از آمدن ایشان جلوگیری کنم.

2020-09-02 09:28:47 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۶/۱۲ ۱۳:۵۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 1
  • همانگونه که مددجوی گرامی بیان کرده است انسان ذاتا موجودی اجتماعی است و نیاز به تعامل و بودن با دیگران را دارد. ما از طریق بودن با دیگران، دوست داشته شدن و درک و نوعدوستی را تجربه می کنیم و از این طریق به ارزش وجودی خود و دیگران پی می بریم اما لازمه رسیدن به چنین ارتباط سازنده ای کسب مهارت هایی است که یکی از این مهارت ها که به نظر می رسد مددجوی گرامی در بیان آن مشکل دارد مهارت نه گفتن است. در سایه کسب چنین مهارتی می توان از حقوق خود و خانواده خود دفاع کرد . از آنجا که انسان اراده، اختیار و آگاهی دارد و تصمیم های خود را در زندگی بر اساس این اصول بنا کرده است بنابر این هر آنچه مانع عملی ساختن این اصول شود باید از سر راه برداشته شود. روانشناسان عقیده دارند دلایل زیادی در مشکل نه گفتن افراد می تواند نقش داشته باشد نظیر ترس از دست دادن رابطه با فرد مقابل، نگرانی از ناراحت کردن یا دلخوری احتمالی طرف مقابل، یا اعتقاد به اینکه اگر به درخواست های دیگران جواب رد دهیم ما را افرادی قدرنشناس و خودخواه توصیف كنند. سوال این است که آیا باید همواره از این مهارت استفاده کنیم؟ به عبارت دیگر آیا باید همیشه در مقابل خواسته های دیگران مقاومت کرد و با جدیت جواب رد به آنها داد؟ مسلما در این رابطه باید طبقه بندی مناسبی داشته باشیم اما روانشناسان همگی بر این عقیده توافق دارند زمانی که قبول درخواست های دیگران منجر به خطرات یا آسیب هایی به فرد یا خانواده اش می شود لازم است در این موقعیت ها مجهز به مهارت نه گفتن در مقابل درخواست های غیرمنطقی دیگران شود. در این رابطه، مددجوی گرامی لازم است سه گام را رعایت کند: گام اول علاقه مندی خود را به فرد مقابل بیان کنید) بازخورد مثبت ( گام دوم علت تصمیم خود را بیان کنید مثل اینکه این روزها آمار کرونا روز به روز در حال افزایش است و در مقابل کرونا هیچ کس مصون نیست حتی بچه ها و گام سوم یعنی همدلی و درک احساسات طرف مقابل باعث می شود که درخواست شما را راحت تر بپذیرد مثلا می دانم که شما به ما لطف دارید ولی با توجه به شرایط فعلی جامعه ممنون میشويم یك مدت دید و بازدید ها را کمتر کنیم و تلفنی این عمل انجام بگیرد یا اگر مهارت طنز و شوخ طبعی دارید می توانید خواسته خود را در قالب طنز و شوخی بیان کنید و آخر اینکه به مددجوی گرامی توصیه می شود اعتماد به نفس خود را افزایش دهید و مطمئن باشید که نه گفتن روابط اجتماعی و بین فردی شما را مختل نخواهد کرد و نیازهای خود و خانواده خود را در اولویت قرار دهید حتی به قیمت از دست رفتن این رابطه. پس یاد بگیرید که به وقتش نه بگویید.

    2020-09-02 09:28:49 ۱۳۹۹/۰۶/۱۲ ۱۳:۵۸:۴۹ 607

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ