ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.
  • یک بار جدا شده ام و از ازدواج دوباره می ترسم

    خانمي 29 ساله هستم و يک بار از همسرم جدا شدهام و با آنکه چند خواستگار دارم، اما از ازدواج مجدد ميترسم. راهنمايي ام کنيد.

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۷:۴۸:۱۲
  • دختر مورد علاقه ام می خواهد با یکی دیگر از همکلاسی ها یمان ازدواج کند

    پسري دانشجو هستم و سال اول دانشگاه به يکي از همکلاسي هايم علاقه مند شدم. از همان روز اول هدفم ازدواج بود. وقتي دختر ماجرا را با مادرش در ميان گذاشت، وي مخالفت کرد و اجازه نداد تا من بيشتر با او آشنا شوم. من به وي شديدا علاقه مند هستم و از نظر درسي افت کرده ام. او با يکي ديگر از همکلاسي هايم قرار ازدواج گذاشته است. راهنمايي ام کنيد چطور او را فراموش کنم.

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۷:۴۲:۴۷
  • ظاهر فقط ابتدای ازدواج مهم است

    پسر 30 ساله هستم و قصد دارم ازدواج کنم. خواستم معيارهاي يک ازدواج درست را برايم شرح دهيد؟ ظاهر در ماه هاي اول فقط جذابيت دارد و بعد عادي ميشود چه چيزهايي براي زندگي بادوام و شاد، مهم و تاثيرگذار است؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۷:۳۸:۳۸
  • خواستگارم بددهن و فحاش است

    دختري 27 ساله هستم و 10 ماه است با پسر جواني آشنا شده ام. از همان روزهاي نخست آشنايي با قصد ازدواج با من آشنا شد و حتي مادرش براي خواستگاري به خانه ما آمد و پس از آن قرار شد مدتي نامزد بمانيم و بيشتر همديگر را بشناسيم، اما مشکلي که با آن رو به رو هستم اين است که او بسيار بددهن است و وقتي عصباني ميشود، بدون توجه به اينکه در چه شرايطي قرار داريم هر چه ميخواهد از بد و بيراه نثارم ميکند. مساله اينجاست که وضع مالي خوب و شغل مناسبي هم دارد. به نظر شما بايد چه کار کنم؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۷:۳۵:۱۷
  • قصد ازدواج با زنی مطلقه را دارم که پیش از ازدواجش به او علاقه داشتم

    مدت 4 سال بود که با دختری به قصد ازدواج آشنا شده بودم و به هم علاقه‌مند بودیم، اما او ازدواج کرد. حالا بعد از 2 سال زندگی مشترک طلاق گرفته است و من چون هنوز به او علاقه‌مند هستم، قصد ازدواج با او را دارم، اما از آینده می‌ترسم. لطفا راهنمایی‌ام کنید.

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۷:۲۳:۱۲