ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.
  • دندانم را پر کردم اما هنوز درد دارد

    مدتي قبل يكي از دندان‌هاي آسياب فك پائينم دردناك شده بود كه با مراجعه به پزشك، پوسيدگي عميق دندان گزارش شد. تشخيص پزشك پر كردن دندان و قرار دادن دارويي در آن ناحيه بوده است تا اگر پس از هشت هفته، همچنان احساس درد ادامه داشت، دندانم عصب‌كشي شود. درد دندان به مرور زمان كاهش پيدا كرد، اما اكنون پس از 10 هفته، با خوردن مايعات سرد و گرم و موادغذايي سفت و محكم در ناحيه همان دندان احساس درد مي‌كنم. از ديدگاه شما علت و راه درمان چيست؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۸:۵۲:۰۷
  • گلمژه ربطی به دوبینی دارد؟

    مدت يك ‌ماه و نيم است كه جوشي شبيه به گل‌مژه و به اندازه حدود نيم‌سانت روي پلك پايين چشمم به وجود آمده است. گاهي اوقات سفيد رنگ بوده و گاهي قرمز رنگ مي‌شود. با توجه به اينكه دو ماه گذشته همين چشم مشكل دوبيني داشت آيا مراجعه به پزشك لازم است؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۸:۵۰:۲۴
  • موقع گرسنگی عصبی می شوم

    گاهي اوقات حتي با گذشت 30 دقيقه از زماني‌كه غذا مي‌خورم، دچار حالت عصبي و سردرد مي‌شوم و توانايي مغزي‌ام كاهش پيدا مي‌كند. علت اين حالات چيست؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۸:۴۸:۳۷
  • علت درد مفاصل چیست؟

    همسرم 25 سال دارد، حدود يك سال است كه در ناحيه انگشتان دست، بازو و شانه‌اش احساس درد مي‌كند و اين احساس صبح‌ها، هنگام برخاستن از خواب تشديد پيدا مي‌كند علت و راه درمان چيست؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۸:۴۶:۵۲
  • برای درمان پروستات رادیوتراپی بهتر است یا جراحی؟

    پدر همسرم از دو سال قبل مبتلا به سرطان پروستات شده است. او 63 سال سن دارد و در نمونه برداري گارسينومو آن مثبت2 نشان داده شده و در آزمايش خون نيز PSA وي 3/6 بود. تكرر ادرار ندارد اما در آب و هواي گرم ادرارش قطره اي ميشود ولي در آب و هواي خنك مشكلي ندارد. از آنجايي كه به خاطر شغلي كه دارد مجبور است به شهرهاي مختلف سفر كند برخي پزشكان به او جراحي و برخي ديگر راديوتراپي را پيشنهاد مي دهند. كدام يك از اين روش هاي درماني مناسبتر است؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۸:۴۴:۳۲