دخترم 9 سال دارد. از دوران شيرخوارگي در ناحيه سرش جوشهاي ريزي ايجاد شد و به مرور به اعضاي بدن انتقال پيدا كرد. دانهها به رنگ بنفش درآمدند و چركي شدند و اكنون پس از گذشت چند سال، با قرار گرفتن در معرض نور خورشيد، پوست بدنش قرمز شده و ضايعات سياه و سفيد رنگ روي پوستش ايجاد ميشود. از اينرو، ابروهايش دچار ريزش شده و در پلك راستش تنها يك مژه وجود دارد. به مشكلات ديگري هم مبتلا شده است. با توجه به اين شرح حال، چه راه درماني وجود دارد؟
از مدتي قبل متوجه شدم كه دچار بيماري بواسير شدهام. پس از مراجعه به چند جراح عمومي آنها تشخيص دادند كه بايد جراحي كنم. به نظر شما ضرورت جراحي در اين موارد چقدر است و آيا اين بيماري بخشهاي ديگر بدن را نيز دچار مشكل ميكند؟
مدتي بود كه در ناحيه زير گلو و چانهام موهاي زائد رشد ميكرد ولي چند سالي است كه متوقف شده است و حالا دختر 18 سالهام دچار اين مشكل شده. آزمايشات، عارضه خاصي را نشان نداده است. دليل اين عارضه چيست؟
علت اصلی خروپف چیست و چه راهکاری برای کاهش آن وجود دارد؟
گاهي از سينهام ترشح سفيدرنگي خارج ميشود و اكثر اوقات سينهام دردناك است. اين ترشح و درد مرا نگران كرده است. لطفاً مرا راهنمايي كنيد.